Advertisement 1

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Καθηλωτικές εξελίξεις στον 3ο κύκλο του Μπρούσκο.

Στα τελευταία επεισόδια, η σχέση του Πάτροκλου με τα αδέρφια Ματθαίου είναι τεταμένη, λόγω των οικονομικών διαφορών τους.

Ακόμη, η Μελίνα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο νεαρός εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής της, ενώ ο Αχιλλέας ορκίζεται πως θα εξακριβώσει εάν ο Πάτροκλος ήταν συνεργός
του Διαμαντή, με σκοπό ο νεαρός να τιμωρηθεί. Στις φωτογραφίες που παρουσίασε το Mytv από τα γυρίσματα του 3ου κύκλου, ο νεαρός φαίνεται να βρίσκεται στο κρατητήριο.

Η σχέση του Πάτροκλου, άλλωστε, με τον Διαμαντή είναι γνωστή σε όλους. Έτσι, όταν ο ισχυρός επιχειρηματίας συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στην απαγωγή της Μελίνας, πολλοί υποπτεύθηκαν πως και ο Πάτροκλος είναι συνένοχος του. 

Στο μεταξύ, ο νεαρός έχει να αντιμετωπίσει στον 3ο κύκλο ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα από τη μία είναι η Δήμητρα, ο μοναδικός άνθρωπος για τον οποίο ένιωσε πραγματική αγάπη και έρωτα, και από την άλλη η Άννα, η οποία μπήκε στη ζωή του σχεδόν εκβιαστικά από τον Διαμαντή, που όμως του ανακοινώνει πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. 

Ο Πάτροκλος, στο άκουσμα της είδησης πετά από χαρά, μιας και η έλευση του παιδιού θα εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του. 

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η Δήμητρα μαθαίνει από την Αντιγόνη την παράλληλη σχέση της με τον σύζυγό της, τον Νεκτάριο, Η γυναίκα, βαθιά προδομένη και πληγωμένη, αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα την Κύπρο και τον Νεκτάριο παίρνοντας μαζί τα παιδιά της. 

Ωστόσο, ο Πάτροκλος τη σταματά. Δεν αντέχει στη σκέψη πως θα τη χάσει από τη ζωή του και έτσι, πάνω στον παρορμητισμό και στον ενθουσιασμό του, της ανακοινώνει πως θα φύγει μαζί της/Οταν όμως ηρεμεί, προσπαθεί να σκεφτεί λογικό. 

Ο έρωτας που νιώθει γιο τη Δήμητρα να είναι μεγάλος, είναι όμως τόσο δυνατός ώστε να τον κάνει να απαρνηθεί το παιδί που περιμένει η Άννα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.