Advertisement 1

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

SEREF MESELESI - Ζήτημα τιμής ΕΠ.01/26

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΕΙΡΑΣ: Τα πάντα αρχίζουν με την μετακόμιση της οικογένειας Kılıç στην Πόλη. 

H μετακόμιση στην Πόλη, μετά από 25 χρόνια , που πήγε ως νύφη στο χωριό Αιγαίο, στο Αϊδίνι, είναι το μεγαλύτερο όνειρο της Zeliha. Η Zeliha και ο Hasan έχουν δυο γιους. 

Ο μεγάλος τους γιος, ο Yiğit, είναι
ένας πραγματικός αλήτης. Όμορφος, έκφυλος, είναι πολύ δυνατός. Ο δεύτερος γιος τους, ο Emir είναι διαμετρικά αντίθετος από τον αδερφό του. Σοβαρός, με ήρεμη ιδιοσυγκρασία, εργατικός, ενώ στις σχέσεις του με το αντίθετο φύλο είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος.

Αποφοιτώντας από τη Νομική Σχολή, ο Emir αποφασίζει να πάει στην Πόλη για την πραγματοποίηση της υποχρεωτικής πρακτικής του άσκησης και αυτό κινητοποιεί και πάλι την Zeliha. Δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κι αυτοί τον Emir στην Πόλη; Σχετικά με το θέμα αυτό λοιπόν ο παππούς των αγοριών και πατέρας του Hasan, Basri, καυγαδίζει με την Zeliha την ημέρα του γάμου του άλλου εγγονού του (γιου του άλλου του γιου, του Hüseyin). Ο καυγάς φουντώνει και η καρδιά του Basri δεν αντέχει. 

Μετά τον θάνατο του Basri όλα γίνονται ευκολότερα. Τα δύο αδέρφια, ο Hasan και ο Hüseyin, χωρίζουν την περιουσία που τους απέμεινε από τον πατέρα τους και έτσι ο Hasan με την Zeliha και τους δυο γιους τους μετακομίζουν στην Πόλη. Ο Hasan σκέφτεται να ανοίξει ένα μαγαζί με τα χρήματα αυτά της κληρονομιάς. Ένα μικρό κατάστημα, όπου θα μπορεί να πουλά τοπικά προϊόντα, προερχόμενα από τον τόπο του, το Αϊδίνι… 
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB
Ο συγγενής της Zeliha, ο Namık, γνωρίζει στον Hasan έναν από τους προύχοντες της περιoχής, τον Sadullah. Ο Sadullah είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπούν και τον εκτιμούν όλοι στην περιοχή. Ο Hasan, χωρίς να έχει ιδέα για τις προθέσεις του Sadullah, κάνει μαζί του συμφωνία και αποφασίζει να ανοίξει ένα κοσμηματοπωλείο. 

Ο Yiğit, από την πρώτη κιόλας μέρα δείχνει το ενδιαφέρον του για τα κορίτσια της γειτονιάς. Ο Sadullah έχει μια αθώα, ντροπαλή και ανέγγιχτη από αντρικό χέρι κόρη, την Kübra, της οποίας γειτόνισσα και καλύτερη φίλη είναι η Derya, μια κοπέλα που κάνει τις καρδιές όλων των αγοριών της γειτονιάς να σκιρτούν... Ωστόσο, η καρδιά και των δυο κοριτσιών χτυπά δυνατά όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά τον Yiğit. Όμως το μυαλό του Yiğit έχει πάρει η Sibel. Η φιλόδοξη, υπερήφανη και όμορφη σαν τα κρύα τα νερά Sibel, που δουλεύει ως μανεκέν σε μια μπουτίκ ρούχων... 

Μόνο που η Sibel δεν τον εμπιστεύεται σαν κάποιον με τον οποίο θα μπορούσαν να έχουν μαζί ένα κοινό μέλλον και το ενδιαφέρον της τραβά ο Emir. Ο Emir είναι ειλικρινής και ευγενικός. Η Sibel, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Yiğit, βρίσκοντας καταφύγιο στον Emir, αγνοώντας το γεγονός ότι βασικά προσπαθεί να ξεφύγει από την φωτιά που έχει ανάψει μέσα της. 

Ο Emir θα ζήσει με την Sibel την πρώτη αγάπη της ζωής του, αλλά και η Sibel μαζί του τον πόνο αυτής της πρώτης αγάπης.

Μην φτάνοντας τα χρήματα για το ένα κιλό χρυσού που χρειάζεται για να ανοίξει το κοσμηματοπωλείο, ο Hasan παίρνει δάνειο από τον Sadullah και υπογράφει γραμμάτια. Το κοσμηματοπωλείο ωστόσο ληστεύεται μία μέρα πριν ανοίξει και έτσι ο Hasan μένει χωρίς δεκάρα στην τσέπη και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα γι΄ αυτό. 

Όταν το μαθαίνει η Zeliha, βγάζει όλο της τον πόνο και τον θυμό στον σύζυγό της, κατηγορώντας τον γι’ αυτό που συνέβη. Ο ανίκανος άντρας της, Hasan, δεν μπόρεσε για μια φορά στην ζωή του να κάνει μια δουλειά και τα κατέστρεψε όλα με τα ίδια του τα χέρια. 

Ο Hasan δεν αντέχει όλο αυτόν τον πόνο και την απόρριψη και αυτοκτονεί. Μετά από αυτό το γεγονός, ενώ ο Yiğit, για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, οργανώνει σχέδιο εκδίκησης, ο Emir θα αγωνιστεί γι αυτό νόμιμα μέσω της δικαιοσύνης και έτσι τα δύο αδέρφια θα πάρουν χωριστούς δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.