Advertisement 1

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μαρία Σολωμού: Έχασα πολλά λεφτά

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της, λεπτομέρειες για την οικονομική της κατάσταση, και για το πως αυτή επηρεάστηκε από την οικονομική κρίση. Σύμφωνα με την ηθοποιό, η έλλειψη των σήριαλ στην τηλεόραση, αλλά και το ότι έμεινε απλήρωτη από πολλές τηλεοπτικές δουλειές που έκανε, ευθύνονται για το γεγονός
ότι έχασε πολλά λεφτά.

Η Μαρία Σολωμού εμφανώς πικραμένη για το άδοξο φινάλε της σειράς όπου πρωταγωνιστούσε λέει χαρακτηριστικά: «Δεν «με θέλει» στην τηλεόραση. Έφαγα τα μούτρα μου στην «Ονειροπαγίδα» που έχασα πολλά λεφτά, τα έφαγα και στο Μανα Χ Oυρανού. Τουλάχιστον η πρώτη σειρά είχε φινάλε, εδώ οι αντιξοότητες δεν μας άφησαν καν να γυρίσουμε το τέλος και αυτό είναι πολύ άγριο».

Σχετικά με τις αμοιβές που έπαιρνε τα τελευταία χρόνια από τη τηλεόραση, η Μαρία Σολωμού διευκρίνισε πως: «Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Ποτέ δεν πήρα «χρυσά πακέτα». Έβαλα λίγα στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές τα οποία τελειώνουν εύκολα με τόσες αναποδιές. Άσε που θα μας προλάβει το άγριο «κούρεμα» που λέγεται ότι θα γίνει».

Πηγή: topnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.