Advertisement 1

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ο Έλληνας «βασιλιάς» του ποπκόρν από την Ξάνθη!

Με μότο «πάντα ελληνικά γιατί κι εμείς μπορούμε» η Smartfoods από την Ξάνθη κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει πιστούς καταναλωτές, και να ανακηρυχθεί δικαίως σε «βασιλιά» του ποπκόρν στη χώρα μας.


Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της και την καινοτόμα συσκευασία, που θέλει το αγαπημένο σνακ εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο
να πωλείται όχι σε σακουλάκι, αλλά σε… κουβά, διαφημίζει το ελληνικό ποπκόρν στις αγορές του εξωτερικού και δεν διστάζει να τα «βάλει» ακόμη και με αμερικανικές εταιρείες που θεωρούνται leader του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.



«Η Smartfoods ήταν η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έφερε την κατηγορία του ποπκόρν σε ένα άλλο επίπεδο. Η χειροποίητη παραγωγή του, βγαλμένη μέσα από την απλή κουζίνα όπου συνηθίζουμε να ετοιμάζουμε ποπκόρν μόνοι μας και ο ελληνικός σπόρος των ιδιόκτητων μας καλλιεργούμενων εκτάσεων, ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της» αναφέρει στο fortunegreece.com ο ιδιοκτήτης της Smartfoods, Εμμανουήλ Σπάρταλης.


Μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό παραγόμενο προϊόν για τον καταναλωτή, ήταν η βάση πάνω στην οποία χτίστηκε το επιχειρηματικό εγχείρημα της Smartfoods, ενώ πέρα από την καθετοποίηση, η ποιότητα, το μεράκι και το ανθρώπινο δυναμικό αποτέλεσαν δυνατά «χαρτιά» για την μετέπειτα πορεία της.


«Θα ήθελα να τονίσω κυρίως τη λέξη “μεράκι” διότι με την δύναμη αυτής κατακτώνται οι ξένες αγορές, με την δύναμη αυτής διαφοροποιούμαστε σαν Έλληνες και η δύναμη αυτή μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.