Advertisement 1

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ: Εμείς βγήκαμε βουλευτές με μνημονιακές θέσεις!

Χάνει τη δεδηλωμένη ο Τσίπρας και στηρίζεται πλέον στις δυνάμεις που κατηγορούσε ως διαπλεκόμενες.

Πάνω από 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέχρι στιγμής στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και ουσιαστικά πρόκειται για ένα μπλόκο απέναντι σε ό,τι ο Αλέξης Τσίπρας φέρει στη Βουλή για ψήφιση. Μιλάνε για 40, αλλά, ενδεχομένως, μαζί με εκείνους που επηρεάζει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, να είναι πολύ
περισσότεροι, με αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας να υποχρεωθεί να κυβερνήσει παρέα με τον Θεοδωράκη και τον Μεϊμαράκη.

Αυτό βέβαια θα φέρει την τελική έκρηξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχει πλέον πρόεδρο υποστηριζόμενο από τα κόμματα που μέχρι χθες κατηγορούσε ως διαπλεκόμενα με τους εργολάβους και τους τραπεζίτες.

Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι στο ακαταλαβίστικο δημοψήφισμα στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή και τώρα θα υποχρεωθεί να φτιάξει κυβέρνηση από μνημονιακές δυνάμεις, γίνεται αντιληπτό τι τερατογένεση συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό.

Δεν παραδίδουν τις έδρες

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφοριες του crashonline, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι βουλευτές που τον ακολουθούν είναι αποφασισμένοι, παρά τις πιέσεις που δέχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το χαρτί που έχουν υπογράψει, ότι σε περίπτωση διαφωνίας θα παραδόσουν τις έδρες τους, να μην τις παραδόσουν με το ισχυρό επιχείρημα ότι «εμείς βγήκαμε βουλευτές, με βάση τις αντιμνημονιακές θέσεις από τον ελληνικό λαό και παραμένουμε σε αυτές. 

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε και όχι εμείς. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε τις έδρες μας γιατί έτσι θα προδόσουμε τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.