Advertisement 1

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Mavi Pansiyon - Μπλε Πανσιόν - 26/06/2014

1η Ο Αχμέτ είναι ένας πληγωμένος άντρας που έχασε την μεγάλη αγάπη της ζωής του. Αφού περνάει μια επίπονη περίοδο, επανέρχεται στη ζωή εντελώς διαφορετικός: ένας άντρας που δεν πιστεύει στην αγάπη, ένας πλέιμποϊ που δημιουργεί εφήμερες σχέσεις χωρίς ρίσκο. Μέχρι αυτό το καλοκαίρι. 

Η ιστορία μας ξεκινάει από αυτό ακριβώς το σημείο. Πηγαίνει σε μία μικρή και πολύ όμορφη πόλη στα παράλια του Αιγαίου όπου ελπίζει να περάσει ωραία και χαλαρά τις διακοπές του, συνεχίζοντας την σκανταλιάρικη συμπεριφορά του. Ο Αχμέτ γνωρίζει δύο γυναίκες. Δύο γυναίκες με δύο διαμετρικά
αντίθετες προσωπικότητες: την Εσρά που είναι απελευθερωμένη όπως αυτός και την πιο μοναχική και συναισθηματική Μπαχάρ.

Ο Αχμέτ δυσκολεύεται να αποφασίσει ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Μαγεύοντας κάθε βράδυ το κοινό της με την μαεστρία της στο πιάνο, η Μπαχάρ αφυπνίζει στον Αχμέτ την λαχτάρα της αγάπης. Αλλά ο Αχμέτ δεν θα παραδοθεί εύκολα. Εξάλλου δεν είναι ο μόνος που γοητεύεται από την Μπαχάρ. Επιπλέον, η Εσρά, η εναλλακτική της Μπαχάρ, δεν είναι τόσο ρηχή και χαζοχαρούμενη όσο δείχνει. 

Η ιστορία μας που εξελίσσεται γύρω από την σχέση μεταξύ του Αχμέτ, της Μπαχάρ, της Εσρά και του Κοράι, ενός όμορφου διαφημιστή που και αυτός θαυμάζει την Μπαχάρ, εμπλουτίζεται και με την εξέλιξη των σχέσεων και άλλων ενδιαφερόντων χαρακτήρων που μένουν στο ίδιο μοτέλ. Σε αυτό το σκηνικό οι επισκέπτες του μπλε μοτέλ προβάλλουν το δίλλημα του σύγχρονου ανθρώπου για το αν πρέπει να αναζητάς την αγάπη ή να απομακρύνεσαι από αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.