Advertisement 1

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ Μητρόπουλου πριν από λίγο: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Όλα έρχονται στα άκρα και ξεπερνούν τα όρια…. Ουσιαστικά αυτό είπε μέσα από τις κουβέντες του ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Τα μέτρα-απαιτήσεις των δανειστών εξωθούν τα πράγματα στα άκρα υποστήριξε σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος
της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Για αυτό τον λόγο ζήτησε την άμεση σύγκληση των οργάνων του κόμματος ώστε να υπάρξει ενημέρωση των βουλευτών, όπως είδαμε στο σχετικό απόσπασμα. Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή ανέδειξε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των ελληνικών προτάσεων και αυτών των πιστωτών. Σύμφωνα με τον ίδιο, κυριάρχησε η ακραία γραμμή Σόιμπλε και Λαγκάρντ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τα μέτρα αυτά που διαρρέουν δεν είναι ρεαλιστικά και δεν μπορούν να περάσουν από τη Βουλή, λέγοντας μάλιστα ότι «ενταφιάστηκε ο έντιμος συμβιβασμός», ενώ επισήμανε ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός αν θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον πρωθυπουργό και την πολιτική του, υπονοώντας εκλογές.

««Είναι μονόδρομος να ερωτηθεί ο λαός… Είναι σκηνικό απόλυτου αδιεξόδου. Ή συνεχίζουμε σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις, ή ρωτάμε τον λαό πού πρέπει να πάμε. Όχι ερώτηση ‘ευρώ ή δραχμή’ αυτό θα ήταν μια τραγωδία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, άφησε αιχμές για τη συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, χαρακτηρίζοντας το σχέδιο κειμένου ως «νομοτελειακή εξέλιξη όσων δυστυχώς αποφασίστηκαν στις 20 Φλεβάρη και δέσμευσαν τη χώρα μας. Η στάση των δανειστών είναι γραμμή εμμονής στη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη, σε ένα κακό κείμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.