Advertisement 1

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ανοίγει και επίσημα η σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου τον Σεπτέμβριο

Θα επαναλειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, σύμφωνα με απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Πανούση, στη σχετική ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Π.Ε. Έβρου Ν. Γκαρά στις 25/5/2015 και συνυπέγραψαν 7
βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Συγκεκριμένα, στην απάντησή του ο κ. Γ. Πανούσης αναφέρει πως "ο αριθμός των ανωτέρω επιτυχόντων, που θα εισαχθούν στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, καθορίστηκε σε 500" ενώ προσθέτει πως η διαδικασία κατάταξης αυτών θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και οι επιτυχόντες θα παρουσιαστούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Επιπροσθέτως, ο αναπληρωτής υπουργός τονίζει ότι "πολιτική βούληση του Υπουργείου είναι η λειτουργία των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Κομοτηνής και Ρεθύμνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016."

Σημειώνεται δε ότι "καταβάλλονται προσπάθειες για την πρόσληψη - κατάταξη των επιτυχόντων ιδιωτών των πανελλαδικών εξετάσεων και των δύο ακαδημαϊκών ετών (2012-2013 και 2013-2014) κατά το επικείμενο έτος 2015-2016". Μάλιστα, προς την κατεύθυνση αυτή, έχει ήδη υποβληθεί σχετικό αίτημα στην Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο κ. Γ. Πανούσης είχε δεσμευτεί σε προηγούμενη συνάντησή του με τους Βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση επαναλειτουργία της Σχολής Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.