Advertisement 1

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Καλό ταξίδι Ζοζέ…Οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Στεφανίδης έφυγε από τη ζωή.

Μια ιστορική μορφή στην κερκίδας της Τούμπας και ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ΠΑΟΚτσήδες, έφυγε από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη. Ο λόγος για τον Γιώργο Στεφανίδη, γνωστό σε όλους ως Ζοζέ, ο οποίος έχασε τη μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η
ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Στεφανίδη, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά στα 52 του χρόνια.

Ο Γιώργος Στεφανίδης, γνωστός στην οικογένεια του Συλλόγου με το προσωνύμιο «Ζοζέ» ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του συνδεσμιακού κινήματος και τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η καθημερινή του θετική παρουσία, το χαμόγελο και η βαθιά του γνώση για τη φιλοσοφία του Συλλόγου, τον οποίο αγαπούσε παθολογικά, είναι αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίζει.

Καλό Παράδεισο Ζοζέ!

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4:

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Γιώργου Στεφανίδη – Ζοζέ. Ο Γιώργος, ένας από τους πιο αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αξίες και ιδανικά που στην εποχή μας φαντάζουν τόσο μακρινά, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια, αλλά παρά τις προσπάθειες του δεν μπόρεσε να βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

Το χαμόγελο του, η πίστη στα ασπρόμαυρα χρώματα, η σεμνότητα και η απλότητα που τον διέκρινε θα είναι για πάντα μαζί μας. Καλό ταξίδι φίλε, θα τα πούμε αργά ή γρήγορα σε ένα “άκρως τρελό και ασπρόμαυρο” μέρος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.