Advertisement 1

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 199 200 201 -- 01/07/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 199 ..: Ο Δημήτρης πρέπει να γυρίσει πολλές εκπομπές μαζί και αφήνει την Ιωάννα υπεύθυνη στο εστιατόριό του.. 

Ο Φίλιππος στριμώχνει τόσο πολύ Ανδρέα και Μαρία που στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει!! Στο μεταξύ, δυο κακοποιοί μπαίνουν στο σπίτι της Ρουμπίνης και δέρνουν τη Σαμ! Μάξιμος και Ρουμπίνη μένουν άναυδοι όταν επιστρέφουν απ’ τη
βόλτα τους και αντικρίζουν το θέαμα..

Ο Ηρόδοτος αποφασίζει ότι θα πάει να βρει την Μυρτώ.. Φτάνει Αθήνα, την περιμένει, και την πετυχαίνει έξω απ’ το σπίτι της!! 

Παράλληλα, η Ιωάννα δέχεται ένα τηλεφώνημα που την κάνει να αλλάξει γνώμη για τη Βίκυ και για το αν τελικά έχει στήσει η ίδια την απαγωγή της.. 

Ο Ανδρέας και η Μαρία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τον Φίλιππο με δόλιο τρόπο..
Η Μαρία και ο Ανδρέας αποχαιρετάνε τη μικρή Νεφέλη και ο Φίλιππος, μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει, επιτίθεται με μπουνιές κατά του Ανδρέα!! Η Παυλίνα περνάει κάποια ορμονική διαταραχή και ο Μιχαήλ πληρώνει.. “τη νύφη”!! Παράλληλα, ο Ηρόδοτος συναντά την Μυρτώ, αυτή τον βρίζει κανονικά, κάποιος του κλέβει το πορτοφόλι και στο τέλος καταλήγει μόνος, χωρίς χρήματα στην Αθήνα.. Ο Φίλιππος πάει για πρώτη φορά σε δικηγόρο που ειδικεύεται στο θέμα του και η Μαρία τρέμει απ’ τον φόβο της.. Στο μεταξύ, η Σαμ δέχεται απειλές ότι κάποιος θα την σκοτώσει! Ο Δημήτρης κάνει μια άκρως ερωτική πρόταση στην Ιωάννα και την αφήνει άφωνη..

Ενώ η σχέση του Μάξιμου και της Ρουμπίνης συνεχίζεται κρυφά απ΄ όλους, η ξαφνική πρόταση του Δημήτρη, αναπτερώνει τις ελπίδες της Ιωάννας ότι θα μπορέσουν κάποια στιγμή να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθεροι και μακριά από όλους και όλα. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αναστατωμένος από το τηλεφώνημα της Βίκυς, προσπαθεί να πείσει την Ιωάννα πως η αδερφή της κινδυνεύει από κάποιους που την έχουν αρπάξει, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Ο Φίλιππος οργισμένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να συμβουλευτεί έναν δικηγόρο και να κάνει το επόμενο βήμα στη διεκδίκηση του παιδιού. Ο ρόλος του Δημήτρη σ΄ αυτή την εξέλιξη είναι καθοριστικός και τα γεγονότα θα πανικοβάλουν τη Μαρία και τον Αντρέα, ο οποίος εκτός εαυτού, θα αντιδράσει απρόβλεπτα, προσπαθώντας να κλείσει ένα ραντεβού θανάτου στον Φίλιππο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.