Advertisement 1

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 195 196 197 198 -- 26/06/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 195.:Η Μαρία για άλλη μια φορά δεν μπορεί να αντισταθεί στον Φίλιππο που την πείθει να ζητήσει διαζύγιο από τον Ανδρέα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάξιμος πανικόβλητος εξομολογείται στον Δημήτρη και στην Ρουμπίνη πως ο Ανδρέας κουβαλά μαζί του όπλο. 

Η Λυδία σε ένα ξέσπασμα ζήλιας
φεύγει από το μαγαζί και εξαφανίζεται αφήνοντας τον Δημήτρη ακάλυπτο. Ταυτοχρόνως η Ρουμπίνη ανυποψίαστη καθώς είναι για το ποιόν του Ευθυμίου προτείνει στην Σαμ να τους παντρέψει. 

Τέλος η Βίκυ αν και βγήκε από την κλινική, συμπεριφέρεται πολύ περίεργα αφού το σκάει από το σπίτι φεύγοντας από το παράθυρο και είναι έτοιμη να θέσει τέρμα στην ζωή της ρίχνοντας το αυτοκίνητο της στον γκρεμό. Την προλαβαίνουν όμως δύο περίεργοι τύποι και από κει και πέρα αγνοείται η τύχη της.
Η Βίκυ σπέρνει τον πανικό για άλλη μια φορά με την εξαφάνισή της.. Η Παυλίνα δίνει στον Μιχαήλ λίγες μέρες διορία για να της πει αν θέλει να κάνουν παιδί, ή όχι! Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο εστιατόριο τώρα που έφυγε η Λυδία και πιέζει τον Κώστα να του την φέρει πίσω! Στο μεταξύ, η Σαμ, κάνει έκπληξη στον Άρη και εμφανίζεται σπίτι του βράδυ και τον βλέπει με άλλη γυναίκα! Ο Ηρόδοτος με την επιμονή του, μαθαίνει τη διεύθυνση της Μυρτώς στην Αθήνα!! Η Ιωάννα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν της ανακοινώνουν ότι το αμάξι της Βίκυς βρέθηκε εγκαταλελειμμένο δίπλα σε ένα γκρεμό, με τη Βίκυ.. άφαντη!
Η Ιωάννα είναι πεπεισμένη ότι η απαγωγή της Βίκυς είναι δική της επινόηση και αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στα αιτήματα των απαγωγέων. Μαζί της παρασύρει και τους υπόλοιπούς με εξαίρεση τον Μάξιμο που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Την ίδια στιγμή η Σαμ ομολογεί στην Ρουμπίνη πως βοηθούσε τον Ευθυμίου με τα διάφορα σχέδια του επειδή της εκβίαζε με αποτέλεσμα ο Ευθυμίου να συλληφθεί μετά από καταγγελία της Ρουμπίνης αλλά και να ξυλοκοπηθεί από τον Μάξιμο. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος απηυδισμένος πια επισκέπτεται την Μαρία και τον Ανδρέα για να του μιλήσει για το παιδί μη γνωρίζοντας όμως πως ο Ανδρέας οπλοφορεί. Ακόμα ο Δημήτρης είναι στα όρια νευρικής κρίσης γιατί δεν βρίσκει αντικαταστάτρια της Λυδίας, ενώ τέλος ο Ηρόδοτος είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται πως η απαγωγή της Βίκυς δεν είναι στημένη και πως η Βίκυ κινδυνεύει στα αλήθεια.
Ο Φίλιππος ανακοινώνει στον Ανδρέα ότι η Νεφέλη είναι δικό του παιδί και απαιτεί να γίνει άμεσα εξέταση DNA για να τη διεκδικήσει. Ο Αντρέας αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του και αποκαλύπτει στη Μαρία το μεγάλο του μυστικό. Ότι η Νεφέλη όντως είναι κόρη του Φίλιππου, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά.. και της προτείνει να φύγουν στο Λονδίνο για πάντα… Η Μαρία συμφωνεί, όμως ο Φίλιππος θα τους εμποδίσει με κάθε τρόπο… Την ίδια στιγμή η Βίκυ παραμένει εξαφανισμένη, κι ο μόνος που ανησυχεί πραγματικά γι’ αυτήν είναι ο Ηρόδοτος, ο οποίος τρέχει από σπίτι σε σπίτι προσπαθώντας να τους ταρακουνήσει, αλλά κανείς δεν τον ακούει… Ταυτόχρονα, η Παυλίνα ανακοινώνει στο Μιχαήλ ότι είναι έγκυος. Ο Μιχαήλ χαίρεται πάρα πολύ και τα ζευγάρι μπαίνει σε μια νέα, πολύ ευχάριστη φάση, προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.