Advertisement 1

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 182 183 184 185 186 -- 10/06/2015

Επεισόδιο 182.:Πόσο μεγάλη θα είναι η έκπληξη της Μαρίας όταν μαθαίνει από την Ιωάννα για μια αγγελία γάμου, με το δικό της όνομα και του Φίλιππου; 

Τόσο μεγάλη που ζητάει από το Φίλιππο να βρεθούν για να του το πει! Ο Φίλιππος της λέει ότι αυτός τη δημοσίευσε γιατί σκόπευε να την παντρευτεί και να της κάνει έκπληξη… Η Μαρία
δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο, πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει…

 Ένα φιλί που ο Αντρέας το βλέπει και τα γεγονότα θα πάρουν δυσάρεστη τροπή… Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να ξεπεράσει την Ιωάννα ενώ ο Μάξιμος ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Ρουμπίνη… Κι όλα αυτά ενώ ο Ευθυμίου υφαίνει ανενόχλητος τον ιστό της καταστροφής της… Ο Μιχαήλ φτιάχνει τη σχέση του με την Παυλίνα κι ο Σάββας με τη Μυρτώ, ενώ η Βίκυ βρίσκεται σε χάλια ψυχολογική κατάσταση… οι δύο άντρες της ζωής της Βίκυς προχωράνε και την αφήνουν πίσω .
Ο Ανδρέας βλέπει έξαλλος το φιλί της Μαρίας και του Φίλιππου ενώ την φάση παρακολουθεί και ο Ευθυμίου που βρίσκει τρόπο πάλι να διεισδύσει και να το εκμεταλλευτεί. Την ίδια στιγμή η Μυρτώ είναι απόλυτη με τον Σάββα σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης τους και του δηλώνει πως ο γάμος τους θα είναι συμβατικός. Ταυτόχρονα η Ιωάννα κάνει το τραπέζι στην Ρουμπίνη που φέρνει μαζί της τον Φίλιππο. Αυτή η κίνηση δίνει την εντύπωση στην Ιωάννα πως αυτοί οι δυο τα έχουν, πράγμα που λέει αργότερα στην άναυδη Μαρία. Τέλος ο Μιχαήλ κάνει πρόταση στην Παυλίνα να συζήσουν κάνοντας την πολύ ευτυχισμένη.
Ο Μάξιμος με τον Φίλιππο γίνονται φίλοι και ανοίγονται ο ένας στον άλλον.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης γνωρίζει την Ελένη που είναι μεγάλη του θαυμάστρια και οι δυο τους κάνουν ένα φιλικό ξεκίνημα.. Η Ιωάννα, θέλοντας να ψυχολογήσει την Μαρία, κανονίζει γεύμα και την γνωρίζει στην Ρουμπίνη! Παράλληλα, ο Μιχαήλ μετακομίζει στο σπίτι της Παυλίνας και έτσι γίνεται το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Ανδρέας βλέπει την Μαρία να απομακρύνεται και καταλαβαίνει ότι ευθύνεται ο Φίλιππος.. Έτσι, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Ευθυμίου, για να τον κάνουν στην άκρη.. Ένα πρόσωπο κλειδί, δίνει λεφτά στην Μυρτώ με προϋπόθεση ότι εξαφανιστεί από την Κύπρο και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά, μαζί με το μωρό που περιμένει.
Η Ιωάννα διώχνει τη Μυρτώ από τη ζωή του Σάββα, δίνοντας της πολλά χρήματα. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Βίκυς στο σπίτι… Ο Σάββας δε θα μάθει ποτέ την αλήθεια και θα μείνει για πάντα με την υποψία ότι η Μυρτώ τον κορόιδεψε… Την ίδια στιγμή ο Αντρέας κόβει την επικοινωνία με τον Ευθυμίου, δεν πάει στο ραντεβού και υπόσχεται στο Μάξιμο ότι θα σταματήσει να ασχολείται με τον Φίλιππο. Αλλά ο Φίλιππος δε θα σταματήσει μέχρι να μάθει αν η μικρή Νεφέλη είναι δικό του παιδί… Μια τυχαία συνάντηση της οικογένειας με τον Φίλιππο στην παραλία θα γίνει η αφορμή να βρεθούν όλοι σε πολύ δύσκολη θέση… Ταυτόχρονα ο Ευθυμίου απειλεί τη Σαμ κι αυτή βάζει κάμερες στο δωμάτιο της Ρουμπίνης. Όταν οι κάμερες καταγράψουν τις ιδιαίτερες στιγμές τους, ο Ευθυμίου τους στέλνει ένα DVD… Η έκπληξη τους μόλις το δουν θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Η ανυποψίαστη Νεφέλη αποκαλύπτει στον Ανδρέα πως ο Φίλιππος είχε πάει στο σπίτι τους, ενώ παράλληλα το κόλπο του Ευθυμίου με τις κάμερες πετυχαίνει και η Ρουμπίνη συμφωνεί να απολύσει την εταιρεία σεκιούριτι. Ταυτοχρόνως ο Ηρόδοτος συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Γιάννη σχετικά με το θέμα της Μυρτώς, πράγμα που εκνευρίζει την Ιωάννα. Την ίδια στιγμή η Βίκυ φαίνεται να πείθεται από την Ιωάννα πως η ασφάλειά της είναι ο Σάββας και το παιδί της και σ’ αυτούς πρέπει να γυρίσει. Τέλος Ρουμπίνη και Μάξιμος συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία καταλήγουν στο ότι κάτι σοβαρό τρέχει με την Μαρία και τον Φίλιππο και πως ο Ανδρέας το ξέρει, ενώ ο Δημήτρης γίνεται κατά λάθος μάρτυρας μιας ερωτικής εξομολόγησης ανάμεσα στην Μαρία και στον Φίλιππο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.