Advertisement 1

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 121 122 123 -- 02/07/2015

Επεισόδιο 120..:Ο Δημήτρης θα εκμεταλλευθεί τη δημοσιότητα που έχει η πρεμιέρα και έτσι θα ανακοινώσει στο κοινό ότι θα κάνει τη Βάλια γυναίκα του.
Ο αστυνόμος θα οδηγήσει τον Πρίγκιπα στα άκρα  και τους βλέπουμε να πιάνονται στα χέρια με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Παύλος βρίσκεται και εκείνος εκεί όπου και
τραβάει το γεγονός φωτογραφίες.

Ο Χρήστος θα πάει και θα δείξει τις φωτογραφίες με τον Μάξιμο στην Μυρτώ , όπου αντιδρά άσχημα και θα την πετάξει έξω το γραφείο. 
Παράλληλα βλέπουμε ότι η Έλλη έχει καταλάβει ότι ο Σάκης την παρακολουθεί και τελικά θα καταφέρει να τον ξαφνιάσει. Αλλά δυστυχώς για εκείνη θα αναγκαστεί να υποκύψει στους εκβιασμούς του.
 Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε την Ελένη μαζί με τον Πρίγκιπα να ζουν παθιασμένες στιγμές και ο αστυνόμος να στήνει μια παγίδα στον Πρίγκιπα με έναν υποτιθέμενο ξυλοδαρμό καταφέρνοντας τον, να τον στείλει στη φυλακή. 

Βλέπουμε την Έλλη να πηγαίνει και να βρίσκει τον Μάξιμο όπου πριν καλά καλά προλάβει να της εξηγήσει θα του δώσει ένα δυνατό χαστούκι. Εκείνος της εξηγεί ότι πίσω από το κόλπο βρίσκεται η μητέρα της και εκείνη του λέει να σηκωθεί αμέσως και να πάει στον Χρήστο να του εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη και ποια είναι η αλήθεια, αλλά εκείνος αρνείται. 

Η Λία φαίνεται ότι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και έχει αρχίσει να προκαλεί ζημιές στον εαυτό της. 
Την ίδια ώρα που η Ελένη με τον Πρίγκιπα ζει μοναδικές στιγμές, ο αστυνόμος οδηγείται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση. 
Η Μυρτώ παίρνει την απόφαση ώστε να παίξει το σχέδιο της μητέρας της. 
Εκεί την βλέπουμε να δείχνει χαρούμενη  σχετικά με τον γάμο με τον Δημήτρη, όπου και της ανακοινώνει ότι σκοπεύει να πάει να μείνει μαζί με τον Χρήστο, αφού περιμένει δήθεν το παιδί του. 
Στην αρχή βλέπουμε ότι η Βάλια μένει στην κυριολεξία κάγκελο και προσπαθεί να καταλάβει τι της είπε η κόρη της. 
Βλέπουμε ότι η αστυνομία πηγαίνει και συλλαμβάνει τον Πρίγκιπα, ενώ η Έλλη βάζει σε εφαρμογή άλλο ένα από τα σχέδια της ώστε να καταφέρει να τρελάνει μια και καλή την Βάλια. 
Ο Χρήστος μαζί με τη Μυρτώ θα συναντηθούν στα δικαστήρια σχετικά με μια υπόθεση διαζυγίου που αφορά τον Σωτήρη αλλά και την Ειρήνη.
 Εκείνη προσπαθεί να του μιλήσει και να του εξηγήσει αλλά ο Χρήστος την αποφεύγει, αλλά ούτε θέλει να την ακούσει.
Η Βάλια θα μάθει ότι συνέλαβαν τον Πρίγκιπα, αλλά η Έλλη θα καταφέρει να μην της αφήσει κανένα περιθώριο ώστε να το σκεφτεί και έτσι της προτείνει να πάνε να ψάξουν να βρουν νυφικό. 
Η Ελένη που γνωρίζει ότι ο Πρίγκιπας δεν είναι εκείνος υπεύθυνος σχετικά με την επίθεση στον πατέρα της, πιέζει τον πατέρα της να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με την επίθεση και του λέει ότι ξέρει ότι δεν είναι αλήθεια. Ο αστυνόμος αρνείται ότι δεν είναι αλήθεια. 

Μέσα στο δικαστήριο διαδραματίζεται μια κατάσταση που έκανε μέχρι και τον πρόεδρο να απορεί γιατί οι δύο δικηγόροι κάνουν έτσι, αφού ο Χρήστος μαζί με την Μυρτώ τσακώνονται στην κυριολεξία σαν σκυλιά. 
Ο Λευτέρης ζητάει από τον Θησέα να τον αφήσει να περάσει να δει την Λία, αφού πιστεύει ότι η επίσκεψη του θα της κάνει καλό. 
Ύστερα από την απροσδόκητη λήξη του δικαστηρίου η Μυρτώ προσπαθεί να μιλήσει στον Χρήστο και να του εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Εκείνος, φαίνεται ανένδοτος, αλλά η παρουσία του Μάξιμου φαίνεται ότι λύνει την παρεξήγηση. 
Ο Θησέας θα εξηγήσει στην Λία ότι δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και εκείνη θα καταρρεύσει. 
Ο Χρήστος δείχνει να είναι θολωμένος σχετικά με την όλη υπόθεση και ζητάει από την Μυρτώ να τον αφήσει μόνο του. Ο Πρίγκιπας θα εξηγήσει στην Ελένη ότι το μοναδικό άλλοθι που έχει είναι εκείνη, ώστε να μπορέσει να αποδείξει ότι είναι αθώος. 
Ο Δημήτρης θα έχει μια ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στην Βάλια γεγονός που θα την κάνει έξω φρενών. 
Ο Πρίγκιπας δίνει εντολή εξοργισμένος στον Ασίμ να πάει και να αποτελειώσει τον αστυνόμο ρίχνοντας του μέσα στον ορό μη ανιχνεύσιμο δηλητήριο.
 Ο Χρήστος μαζί με την Κλαίρη θα έχουν έναν έντονο καβγά που θα την αναγκάσει να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι.
Η Μυρτώ μαζί με τον Θησέα θα έχουν έναν έντονο καυγά με την τελευταία να του εξηγεί ότι από δω και πέρα θα είναι μαζί με τον Χρήστο, ότι και εάν σκεφτεί να κάνει μαζί με την Κλαίρη. Ο Θησέας θα πάει να βρει παρηγοριά στην γραμματέα του, αλλά θα φάει και εκεί τα μούτρα του. 

Ο Ασίμ θα πάει και θα προειδοποιήσει την Ελένη σχετικά με το σχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Πρίγκιπας εναντίον του πατέρα της, και εκείνη πάει και ενημερώνει τον διοικητή για να προστατέψει καλύτερα τον πατέρα της. 
Η Βάλια δείχνει να είναι στην κυριολεξία έξω φρενών με την συμπεριφορά που έχει ο Δημήτρης απέναντί της, με τον Δημήτρη να διαλύει τη σχέση τους. Η Βάλια θα καταρρεύσει και η Έλλη δείχνει να το απολαμβάνει αυτό το γεγονός, αφού περίμενε πώς και πώς αυτές τις εξελίξεις. 

Ο Ασίμ θα συμβουλέψει τον αστυνόμο να προσποιηθεί ότι έχει πάθει έμφραγμα ώστε να γλιτώσει από το σχέδιο του Πρίγκιπα.
Η Λία θα κάνει κάτι το αδιανόητο και θα πάει να αυτοκτονήσει, με τον Λευτέρη να καταφέρνει να της σώσει στην κυριολεξία την ζωή ακριβώς το τελευταίο λεπτό. 
Η Μυρτώ πηγαίνει στο σπίτι που ετοιμαζόταν να νοικιάσει μαζί με τον αγαπημένο της Χρήστο, όπου και βρίσκει τον Χρήστο εκεί να την περιμένει και να της αποκαλύπτει ότι τελικά μίσθωσε αυτό το σπίτι και από δω και στο εξής θα ζουν μαζί. 
Άσχημες εξελίξεις έχουμε για τη Βάλια, αφού πιάνει σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές την Έλλη μαζί με τον Δημήτρη και τότε καταρρέει στην κυριολεξία και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Ο Πρίγκιπας μαθαίνει  πως τελικά ο Χρηστίδης τη γλίτωσε.
Μεταφερόμαστε ένα μήνα μετά...
Πλέον η Έλλη έχει πάρει τη θέση της Βάλια στο θέατρο αλλά και στο σπίτι. 
Πλέον είναι γεγονός και η δική του Πρίγκιπα έχει φτάσει, με τον ίδιο να ψάχνει την Ελένη ώστε να καταθέσει  υπέρ εκείνου. 
Η Κλαίρη τελικά συμφωνεί να δώσει το διαζύγιο στον Χρήστο.
Μεγάλες εξελίξεις έχουμε και για την Έλλη αφού ο αστυνόμος καταφέρνει να ανακαλύψει ότι η Έλλη είναι το πραγματικό παιδί της Βάλια αλλά και του Νικηφόρου.
Επεισόδιο 123
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον αστυνόμο να πηγαίνει και να ζητάει από την Έλλη ώστε να πάει να καταθέσει ότι γνωρίζει για να καταφέρουν να βάλουν μια και καλή τον Πρίγκιπα στη φυλακή.. Εκείνη όμως θα του εξηγήσει ότι πρώτος της στόχος είναι να να καταφέρει να καταστρέψει βασανιστικά την Βάλια. 

Παράλληλα βλέπουμε ότι η Μυρτώ πηγαίνει και επισκέπτεται τη μητέρα της στο ψυχιατρείο, αλλά η Βάλια φαίνεται ότι δεν την αναγνωρίζει αφού δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. 
Τελικά η συγκατοίκηση που έχει η Μυρτώ μαζί με τον Χρήστο λειτουργεί υπέροχα και ζουν όμορφες στιγμές μαζί.
 Η Βάλια ζει στην κυριολεξία μέσα σε ένα παραλήρημα, και αποκαλύπτει στην Έλλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με τον Νικηφόρο και εκείνη, αλλά δεν της αποκαλύπτει την αλήθεια για το παιδί γεγονός που θα την κάνει έξω φρενών. 

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον πατέρα της να μην πάει να καταθέσει ψέματα σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης και να πάει να αποσύρει τις κατηγορίες.
 Ο αστυνόμος όμως φαίνεται να είναι ανένδοτος σε κάτι τέτοιο.

 Η Κλαίρη θα δει τον Θησέα να κουβεντιάζει μαζί με την γραμματέα, όπου και θα του κάνει σκηνή. Ο Θησέας της ξεκαθαρίζει ότι ακόμα στα χαρτιά είναι παντρεμένη με τον Χρήστο και ότι δεν πρόκειται να τη δεχτεί ξανά πίσω. 
Η δίκη του Πρίγκιπα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και η Ελένη κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο, αποφασισμένη να μην πάει να καταθέσει σε αυτό το δικαστήριο. Ο Σάκης θα πάρει και θα δώσει μια ψεύτικη κατάθεση, για να καταφέρει να αθωώσει τον Πρίγκιπα, αλλά την τελευταία στιγμή εμφανίζεται η Έλλη όπου και θα τινάξει στον αέρα την μαρτυρία του Σάκη. 

Ο Πρίγκιπας εκνευρισμένος της ξεκαθαρίζει ότι από δω και πλέον βλέπει στο πρόσωπο της Έλλης έναν εχθρό. Πλέον ο Χρήστος έχει στριμώξει για τα καλά τον Πρίγκιπα και πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, εμφανίζεται η Ελένη όπου και του δίνει άλλοθι για εκείνη τη βραδιά. 

Η Έλλη θα πάει και θα δημοσιεύσει διαφορά αποσπάσματα από το χειρόγραφο σε μια εφημερίδα και αυτό το γεγονός θα οδηγήσει την Βάλια στην απόλυτη τρέλα. Ο αστυνόμος μαθαίνοντας ότι η κόρη του με τον Πρίγκιπα είναι εραστές θα χάσει στην κυριολεξία τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. 
Τελικά ο πρίγκιπας θα αθωωθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.