Advertisement 1

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η ρωσική απάντηση στα δυτικά smartphones - YotaPhone 2


Ονομάζεται YotaPhone 2. Παράγεται από τη Yota Devices και αποτελεί την ρωσική απάντηση στα δυτικά smartphones. Με δύο οθόνες αφής (μπροστά και πίσω), ετοιμάζεται να εισβάλει σε μια τεράστια αγορά μερικών δεκάδων εκατομμυρίων καταναλωτών.


Το YotaPhone 2 μπαίνει στην αγορά της Κίνας.


Υπολογίζεται ότι θα κοστίζει 4.888 Γουάν (περίπου 787 δολάρια). Η διανομή θα γίνεται σε συνεργασία με την κρατική China Unicom, τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Κίνας, Ξι Ζινπίνγκ, έγινε ο πρώτος χρήστης του Ρωσικού smartphone στην Κίνα. Έλαβε ως δώρο ένα YotaPhone2 από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το ρωσικό «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο δεν αναμένεται να συναντήσει ανταγωνισμό από τα αντίστοιχα προϊόντα εταιρειών της Κίνας, καθώς λόγω της εξαιρετικά υψηλής τιμής του απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στους πλούσιους Κινέζους.

Το YotaPhone2 διαθέτει δύο οθόνες, μία μπροστά και μία στο πίσω μέρος του. Η πρωτοποριακή του τεχνολογία συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να μπορεί να λειτουργεί έως και 17 μέρες χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

Δείτε φωτογραφίες του ασυνήθιστου smartphone:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.