Advertisement 1

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

O Δέλλας έδωσε εξηγήσεις στον Μπάγεβιτς για τις δηλώσεις που αφορούσαν την τιμωρία των τριών παιχτών INTIMEsports

Εσβησαν τη «φωτιά» που άναψε στην ΑΕΚ


«Φρένο» στην περιρρέουσα πρόωρη προπονητολογία, εξελίξεις, όμως, προσεχώς.

Οι... αποστάσεις που κράτησε ο Τρ. Δέλλας από τη διοίκηση για τον παραγκωνισμό των τριών ποδοσφαιριστών (Ντούνη, Πεταυράκη, Ρόβα) στο περιθώριο
του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου προκάλεσαν «τριγμούς» εντός των τειχών, αλλά οι χθεσινές διευκρινίσεις του «σβήνουν» προς το παρόν την εστία φωτιάς. Διότι πολύ σύντομα θα φανεί αν επρόκειτο για «ξέσπασμα» ή άνοιξε διάπλατα η πόρτα εξόδου των Σπάτων για τον «Κολοσσό».

Το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας σημαίνει πως ο Δ. Μελισσανίδης δεν έχει κατασταλάξει ακόμα αν η επιλογή Δέλλα είναι η ιδανικότερη για τη νέα χρονιά. Κάτι τέτοιο θα αποσαφηνιστεί μετά το τέλος των πλέι οφ. 

Στην περίπτωση, πάντως, που αποφασίσει αποπομπή του «Τράι», τότε ο νέος «εκλεκτός» θα προέρχεται από το εξωτερικό. Γι' αυτό δεν αποκλείονται πρόωρες διερευνητικές επαφές με ατζέντηδες. Ο Δέλλας σε χθεσινή συνάντηση εντός Σπάτων με τον Μπάγεβιτς φέρεται να διευκρίνισε ότι δεν διαφώνησε με τη γραμμή της διοίκησης. Δεν είχε πρόθεση να «σηκώσει μπαϊράκι», αλλά ζήτησε να επανεξεταστεί το ζήτημα περιθωριοποίησης των τριών ποδοσφαιριστών.

Σχετικά με τις αναφορές στους τραυματισμούς, φάνηκε να κατάστησε σαφές σε Μπουρουτζίκα ? Μπορμπόκη ότι δεν έριξε μομφή σε κανέναν. Εννοούσε την κακοδαιμονία που «δέρνει» την ομάδα, την αρνητική ενέργεια που εκπέμπεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά παραμένει ασαφές αν οι εξηγήσεις του έπιασαν τόπο. 

«Η ΑΕΚ έχει δώσει 49 παιχνίδια και ηττήθηκε μόνο από τη Ρόμα και τον Ολυμπιακό. Επειδή σε 2-3 ματς κατέβασε στροφές θα την καταδικάσουμε; Τόσο εύκολα ισοπεδώνονται όλα;» έλεγε με οργή στέλεχος της ομάδας θεωρώντας απόλυτα δικαιολογημένη την κάμψη.
«Kλείστε τ' αυτιά σας»

Την απέδωσε, δε, στην απουσία του Μάνταλου, στο ντεφορμάρισμα των Ανάκογλου, Μπαρμπόσα και στη δικαιολογημένη κούραση του Γιόχανσον. Σε ομιλία του προς τους παίχτες, ο Δέλλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία τους (σε συνάρτηση με τις προηγούμενες) και τους ζήτησε να κλείσουν τ' αυτιά τους σε όσα ακούγονται. «Παίξατε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια. 

Είχατε πιο γρήγορη ανάπτυξη και είδα προσπάθεια απ' όλους σας. Οφείλετε να ολοκληρώσετε τη σεζόν ανεπηρέαστοι απ' όσα λέγονται και να διατηρήσουμε το καλό κλίμα» ανέφερε. Από την άλλη, του Δ. Μελισσανίδη «του έχει γυρίσει το μάτι» με την εικόνα της ΑΕΚ στα πλέι οφ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν βαθιές, πολυεπίπεδες τομές.

Ο Μπακάκης χειρουργήθηκε χθες στο γόνατο (ρήξη χιαστών) και το κενό του ίσως αναπληρωθεί με την απόκτηση του Ανδρεόπουλου (Κέρκυρας). Την ίδια στιγμή, ο Τζιμπούρ έριξε γέφυρες παραμονής στον ΑΠΟΕΛ, ενώ θέμα χρόνου θεωρείται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μούλντερ μετά τα θετικά σχόλια που του μετέφερε ο μάνατζέρ του.
ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.