Advertisement 1

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Άρθρο που "καίει" τον Ολυμπιακό! Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού!

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι συγκατηγορούμενος των Αρβανιτίδη-Λαναρή και εφόσον η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διωχθεί πειθαρχικά, τότε, όπως και η Βέροια, έτσι και ο Ολυμπιακός απειλείται άμεσα με υποβιβασμό! 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην
ΠΑΕ Βέροια και στους Γιώργο Αρβανιτίδη-Γιώργο Λαναρή, για «δωροδοκία» και «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα», αναφορικά με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου 2013. Η πειθαρχική δίωξη βασίστηκε στη δικογραφία περί «εγκληματικής οργάνωσης» που έχει στα χέρια του και ερευνά ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης.


Ωστόσο, η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ότι το κατηγορητήριο του κ. Ανδρεάδη εμπεριέχει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως κατηγορούμενο για το επίμαχο ματς, καθώς βάσει των στοιχείων που έχει στα χέρια του «οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα…».

Υπό αυτό το πρίσμα, φαντάζει πιθανό να ασκηθούν νέες διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, αυτή τη φορά σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αν αυτό συμβεί, τότε, όπως και η Βέροια, έτσι και Ολυμπιακός, θα απειληθεί με τη μοναδική ποινή που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν είναι άλλη από την ποινή του υποβιβασμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.