Advertisement 1

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Στην φυλακή ο αντισυνταγματάρχης, κρύος ιδρώτας για τον Παπαντωνίου.


ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Κάηκαν…

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή τη Δευτέρα ο αντισυνταγματάρχης ε.α., Π. Κατσής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικές με εμπλοκή σε μίζα ύψους
5 εκατ. ευρώ για την αγορά αντί 1,7 δισ. ευρώ των γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard2, από…
την Ελλάδα το 2003.

Ο 53χρονος απόστρατος στρατιωτικός, είχε συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη για τα αδικήματα της ενεργητικής και της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος). Νομικοί κύκλοι θεωρούν τη σύλληψή του ως σημαντική εξέλιξη στη διερεύνηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων που θεωρούνται ύποπτα.

Ο κατηγορούμενος κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τη Δευτέρα προσήχθη ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του αναφέρθηκε εκτενώς στη συνεργασία που είχε με τον επιχειρηματία, Πάνο Ευσταθίου, ο οποίος έχει εμπλακεί σε ύποπτες υποθέσεις εξοπλιστικών.

Ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης είχε διατελέσει στρατιωτικό στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αμέσως μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας το 2004 και από τη θέση αυτή, όπως σημειώνει το onalert, είχε γνώση και άποψη για τα περισσότερα από τα εξοπλιστικά προγράμματα που «κληρονόμησε» τότε η ΝΔ από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τα πιο σημαντικά απ΄αυτά ήταν τα άρματα μάχης Leopard και φυσικά το θέμα των γερμανικών υποβρυχίων.


Directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.