Advertisement 1

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Επιστολή Δημάρχου Ορεστιάδας για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

ΠΡΟΣ:

Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Πανούση
Κοινοποίηση: Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη

Κύριε Υπουργέ.

Πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε τις δηλώσεις του Γ.Γ του
Υπουργείου Προστασίας του πολίτη κ. Δημητρίου Αναγνωστάκη σχετικά με την επαναλειτουργία των τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων (Τ.Δ.Α).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση προχωρούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Ρεθύμνου από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο καθώς θα γίνει η κατάταξη νεοεισερχομένων στις σχολές αυτές.

Ωστόσο με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι το Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου δεν θα επαναλειτουργήσει τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά – όπως είχε προαναγγελθεί - γεμίζοντας απογοήτευση και δημιουργώντας προβληματισμούς στους νεοεισακτέους της περιοχής μας που στόχευαν να φοιτήσουν στην εν λόγω σχολή. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους τίθενται για άλλη μία φορά σε αναμονή… Επιπλέον η απόφαση αυτή καταδικάζει σε απομόνωση τους πολίτες του Βορείου Έβρου, οι οποίοι νιώθουν ξεχασμένοι από την κεντρική εξουσία.

Παρακαλούμε όπως μας διαβεβαιώσετε ότι θα επανεξετάσετε την απόφασή σας σχετικά με το Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου, ώστε να αποδείξετε έμπρακτα ότι συμμερίζεστε την επιτακτική ανάγκη να δοθεί πνοή στην ακριτική περιοχή μας. Ο Δήμος Ορεστιάδας είναι στη διάθεση σας προκειμένου να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση

Μαυρίδης Βασίλειος
Δήμαρχος Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.