Advertisement 1

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο Γιούνκερ φόρεσε γραβάτα στον… Αλέξη!

«Οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν στο ευρώ» τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν!


Τον Έλληνα πρωθυπουργό με… γραβάτα ήθελε να δει έστω και για μία φορά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος κατά τη διάρκεια των αφίξεων των Ευρωπαίων ηγετών στη Ρίγα βρήκε την  ευκαιρία να φορέσει γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα!

Ο φωτογραφικός φακός
απαθανάτισε το περιστατικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Προσερχόμενος στην WirtschaftsWoche ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επεσήμανε ότι, οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν στο ευρώ.

«Δεν αφορά μόνο την νομισματική πολιτική ή οικονομικούς λόγους αλλά έχει να κάνει και με την αξιοπρέπεια των Ελλήνων» δήλωσε ο κ. Γιούνκερ προειδοποιώντας τα κράτη μέλη της ΕΕ για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

«Δεν μπορείς απλά να πετάξεις κάποιον έξω από τη νομισματική ένωση. Οι Έλληνες, πάντως, θα πρέπει να μάθουν ότι η αλληλεγγύη του ενός πρέπει να αντανακλά στην ακεραιότητα του άλλου» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

«Χωρίς το ευρώ θα ήμασταν αντιμέτωποι με έναν νομισματικό πόλεμο» αναφέρει, επίσης, ο κ. Γιούνκερ υπερασπιζόμενος το κοινό νόμισμα και απαντώντας σε όσους θεωρούν ότι λειτουργεί διχαστικά για την ΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα στη Ρίγα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 το μεσημέρι και ανακοινώθηκε μέσω Twitter από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.