Advertisement 1

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93 -- 14/05/2015


Ο Μάριος θα ειδοποιήσει τον Πρίγκιπα πως έχει πέσει σε παγίδα του Χρηστίδη και στο παρά πέντε αποφεύγει την ομολογία για τον φόνο του Τάσου. 


Θα δώσει στη Ρέα μια επιταγή και θα της ζητήσει να φύγει από τη χώρα, όσο είναι ακόμα καιρός. Ο Λευτέρης υποψιάζεται πως ο Θησέας έχει δεσμό με τη Λία, αλλά ο ίδιος το αρνείται. 
Ο Χρηστίδης, σε έξαλλη κατάσταση που έχασε
τον Πρίγκιπα μέσα απ’τα χέρια του, θα συμβουλέψει τη Ρέα να πάρει τα λεφτά και να εξαφανιστεί.
Η Ελένη πλησιάζει τη Νατάσα και της προτείνει συνεργασία για να παγιδεύσουν τον Πρίγκιπα, αλλά εκείνη δεν δέχεται. Η Βάλια παίρνει την Έλλη σπίτι της και της προτείνει να μείνει μαζί της μέχρι να συνέλθει. Η γιατρός του Φίλιππου θα ανακαλύψει τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Φίλιππου και αντιλαμβάνεται πως κάποιος τον σκότωσε. 
Επικοινωνεί κατευθείαν με την Έλλη, μα δεν την βρίσκει. Ο Μάριος θα πείσει τον Χρηστίδη να βγουν για ένα ποτό για να ξεσκάσει και σύντομα ενδίδει στο παλιό του πάθος για το αλκοόλ. Η Έλλη ψήνεται στον πυρετό και παραμιλάει στον ύπνο της, χωρίς όμως η Βάλια να μπορεί να συνδυάσει αυτά που ακούει. 
Ο Χρηστίδης, πάνω στο μεθύσι του, μαλώνει άσχημα με την Ανθή, που για πρώτη φορά τον φοβάται. Ο Ασίμ τα ρισκάρει όλα για όλα κι απαγάγει τη Νατάσα. 
Ο Πρίγκιπας ανακοινώνει στην Βάλια πως ήρθε η σειρά της ν’αναλάβει έναν φόνο… αυτόν της Ανθής. Η Νατάσσ τα βάζει με τον Ασίμ για την απερισκεψία του να την απαγάγει και να φύγουν από την έπαυλη του Ανδρέου.
Την ίδια ώρα, ο Πρίγκιπας οργανώνει το σχέδιο δολοφονίας της Ανθής κι εξηγεί στη Βάλια πως θα το κάνουν να φανεί σαν έγκλημα πάθους και θα το φορτώσουν στονΧρηστίδη. 
Η Βάλια δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον για την κατάσταση της Έλλης, κάτι που ενοχλεί τη Μυρτώ μιας και η ίδια έχει στερηθεί την αγάπη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.