Advertisement 1

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 90 91 92 -- 12/05/2015

ΕΠ.89.Περίληψη: Ο Θησέας πολιορκεί τη Λία, αλλά εκείνη εξακολουθεί να αντιστέκεται. Η 'Ελλη παραδίδει στην Ανθή το χειρόγραφο του Νικηφόρου, κρυμμένο μέσα στην αλληλογραφία της. 

Η Ανθή το διαβάζει και συνειδητοποιεί την αλήθεια για την
'Ελλη. Ο Φίλιππος οργανώνει μια ρομαντική βραδιά για την 'Ελλη, χωρίς να ξέρει ότι ο Ανδρέου τούς παρακολουθεί. Ο Χρηστίδης εξηγεί στην Ανθή για το πρόβλημά του με το αλκοόλ.
Ενώ ο Χρήστος ετοιμάζεται να πει όλη την αλήθεια στην Κλαίρη, ένα τηλεφώνημα τού ανατρέπει τα σχέδια. Ο Φίλιππος και η 'Ελλη ζουν ονειρικές στιγμές, ενώ ο Ανδρέου ειδοποιεί την Βάλια ότι οι δύο εραστές είναι και πάλι μαζί. 
Η ημέρα της επέμβασης φτάνει και ο Φίλιππος αφήνει ένα ερωτικό σημείωμα στην 'Ελλη, γεμάτο αγάπη αλλά και υπονοούμενα. Η Κλαίρη φροντίζει την Ερμιόνη και ο Χρήστος την πιέζει να πάνε για εξετάσεις, αλλά εκείνη αρνείται. Παράλληλα ανακρίνει τη Λία για να του πει με ποιόν έχει μπλέξει, αλλά η κουβέντα καταλήγει πάλι σε καυγά. 
Η Μυρτώ ζητάει ένα χρηματικό πόσο από τη Βάλια και με ύπουλο τρόπο καταφέρνει να δει τον λογαριασμό της και να βεβαιωθεί ότι πίσω από τη χορηγία του κόμματος βρίσκεται ο Ανδρέου. Ο Λευτέρης τηλεφωνεί στην Ερμιόνη και δεν την ακούει καλά. '
Οταν ο Χρήστος τού επιβεβαιώνει την ανησυχία του καθώς του εξηγεί για τις ζαλάδες, αποφασίζει να γυρίσει πίσω. Ο Φίλιππος ετοιμάζεται για το χειρουργείο και ζητάει από τη γιατρό να αφαιρέσει όλον τον όγκο, αδιαφορώντας για το ρίσκο.
Περίληψη: Η Ρέα αποφασίζει να συνεργαστεί για να στήσουν την παγίδα στον Ανδρέου. Ο Χρήστος εξηγεί στη Μυρτώ πως δεν κατάφερε να πει την αλήθεια στην Κλαίρη γιατί αρρώστησε η μάνα του. 
Η Μυρτώ ανακουφίζεται γιατί δεν ήταν έτοιμη ν' αντιμετωπίσει έναν ακόμα πόλεμο. Τον πείθει να το κρατήσουν κρυφό για λίγο ακόμα. 
Ο Πρίγκιπας εμφανίζεται στο Δημαρχείο και ζητάει από τον Θησέα τον χάρτη με τις περιοχές της ανάπλασης για να τις αγοράσει σε εξευτελιστικές τιμές. Η παρουσία του εκεί επιβεβαιώνει τις υποψίες της Μυρτώς, ενώ εξηγεί στον Χρήστο τι ενώνει αυτούς τους δύο άντρες. Η 'Ελλη εξακολουθεί να το παίζει χωρισμένη, ενώ η Βάλια έχει βάλει τον Νάσο να παρακολουθεί τον Φίλιππο και παραξενεμένη μαθαίνει ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. 
Η Ανθή εμφανίζεται στο θέατρο με το χειρόγραφο και ζητάει εξηγήσεις από την 'Ελλη, που το παίζει ανήξερη. Ο Θησέας αναγκάζεται να ενδώσει στον εκβιασμό του Πρίγκιπα. Η Ανθή ζητάει συγνώμη από την 'Ελλη και της ορκίζεται πως θα εκδώσει την αλήθεια, ενώ η 'Ελλη λυγίζει και της επιβεβαιώνει την ταυτότητά της. 
Ο Χρηστίδης εξηγεί στη Ρέα πως θα χρησιμοποιήσουν τη Μυρτώ και εκείνη σοκάρεται καθώς δεν πιστεύει ότι έχει καμία ανάμειξη σ' όλο αυτό. Ο Χρηστίδης γίνεται απότομος απέναντί της, γεγονός που το παρατηρεί η Ελένη. Η Ρέα συμφωνεί να προχωρήσει με το σχέδιο. Ο Χρήστος και η Μυρτώ στήνουν έναν ακόμα καυγά μπροστά στον Θησέα. Η Νατάσα δεν χάνει ευκαιρία να πληγώσει τον Ασίμ για να τον κρατήσει μακριά της. 
Η Βάλια μαθαίνει πως ο Φίλιππος χειρουργείται. Ο Θησέας στήνει ένα σκηνικό εντυπωσιασμού για να ρίξει τη Λία. Η Μυρτώ επισκέπτεται τη Ρέα κι άθελά της γίνεται κομμάτι του σχεδίου. Αποφασίζει να τη βοηθήσει και πηγαίνει στο θέατρο για να το συζητήσει με τη Βάλια αλλά η 'Ελλη προσπαθεί να την αποτρέψει.
Περίληψη: Η Βάλια κρυφακούει την κουβέντα της 'Ελλης και της Μυρτώς και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι η Ρέα επανεμφανίστηκε. Ο Φίλιππος επιβιώνει από το χειρουργείο αλλά υπάρχουν φόβοι ότι έμεινε παράλυτος. 
Ο Λευτέρης επισκέπτεται την Ερμιόνη και της ζητάει να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους. Η 'Ελλη ψάχνει τον Φίλιππο στο κινητό κι αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. 'Οταν βρίσκει τυχαία τα χάπια του, δεν αργεί να συνδυάσει τα κομμάτια του παζλ. 
Ο Πρίγκιπας αναθέτει στον Σάκη να βρει πού κρύβεται η Ρέα, ενώ παράλληλα βοηθάει τη Βάλια να ξεφορτωθεί τον Φίλιππο. Ο Σάκης εντοπίζει τη διεύθυνση, αλλά για κακή του τύχη πέφτει πάνω στη Μυρτώ, που γρήγορα καταλαβαίνει τι συμβαίνει και ειδοποιεί τον Χρηστίδη. 
Η γιατρός επιβεβαιώνει στον Φίλιππο τη σκληρή πραγματικότητα. Ενώ η 'Ελλη οδηγεί σαν τρελή για να πάει κοντά του, η Βάλια μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, προσφέροντάς του μια ακραία λύση. Ο Φίλιππος διευκολύνει τη Βάλια και δέχεται την πρότασή της να τον αποτελειώσει. Η Βάλια τού ρίχνει στον ορό την ουσία που θα τον σκοτώσει, ενώ την ίδια ώρα φτάνει στο νοσοκομείο η 'Ελλη, χωρίς όμως να την δει. 
Ο Χρηστίδης επιβεβαιώνει ότι η Μυρτώ δεν συνεργάζεται με τον Ανδρέου, αρχίζει όμως να υποπτεύεται την 'Ελλη. Ο Ανδρέου εντοπίζει την κλινική όπου κρύβεται η Ρέα κι αποφασίζει να στείλει τη Νατάσα για να την προσεγγίσει.
Περίληψη: Ο Λευτέρης προσπαθεί να ξανακερδίσει την Ερμιόνη και της ορκίζεται πως αν του δώσει μια ευκαιρία ακόμα, θα της αποδείξει πόσο έχει αλλάξει. Ενώ η 'Ελλη ονειρεύεται μια ζωή στο πλάι του Φίλιππου, το φάρμακο επιδρά και ο Φίλιππος ξεψυχάει στην αγκαλιά της. 
Η 'Ελλη καταρρέει. Ο Χρηστίδης και η ομάδα του παρακολουθούν τη Ρέα και περιμένουν την κίνηση του Πρίγκιπα για να τον πιάσουν την ώρα που θα ομολογεί τον φόνο του Τάσου. 'Ενα ατύχημα σε εργαζόμενο του Δήμου φέρνει πάλι τη Μυρτώ και τον Θησέα αντιμέτωπους. 
Η Κλαίρη προσφέρεται να βοηθήσει με τα δελτία τύπου, κάτι που εκνευρίζει τη Μυρτώ και της επιτίθεται. Η Βάλια επισκέπτεται την 'Ελλη στο σπίτι, για να δει αν είναι καλά και την βρίσκει σε άθλια κατάσταση. Η 'Ελλη κλαίει απαρηγόρητη στην αγκαλιά της, αγνοώντας την εμπλοκή της στον θάνατο του Φίλιππου. 
Ο Λευτέρης πιέζει τη Λία να του πει με ποιόν έχει μπλέξει, αλλά εκείνη το κρατάει μυστικό. Η Ανθή προχωράει το θέμα της εμφάνισης του χειρόγραφου κι επικοινωνεί μ' έναν εκδοτικό οίκο. Η Βάλια δηλώνει στην 'Ελλη πως θα της σταθεί σαν μάνα στην απώλειά της, κάτι που την φέρνει σε δύσκολη θέση. 
Ο Πρίγκιπας δασκαλεύει τη Νατάσα να φέρει τη Ρέα σ' ένα μέρος του κήπου της κλινικής που δεν το παρακολουθεί η αστυνομία, για να της μιλήσει χωρίς να τον δει ο Χρηστίδης. 
Ενώ η αστυνομία χάνει οπτική επαφή με τη Ρέα, ο Πρίγκιπας εμφανίζεται μπροστά της, χωρίς να ξέρει ότι φοράει μικρόφωνο. Ο Λευτέρης κηρύσσει τον πόλεμο στην Κλαίρη και της ξεκαθαρίζει πως από δω και πέρα θα 'ναι εχθροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.