Advertisement 1

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δωρεά ύψους 230.000 δολαρίων προς την Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ


Η Ελληνική Πρωτοβουλία ενέκρινε δωρεά ύψους 230.000 δολαρίων προς την Καρδιοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η δωρεά θα καλύψει πλήρως τα έξοδα λειτουργίας και ανάπτυξης της κλινικής για έναν χρόνο, φροντίζοντας για τη στελέχωση της με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και την προμήθεια
απαραίτητου εξοπλισμού.

Σχολιάζοντας την προσφορά ο διευθυντής της Κλινικής Δρ Γεώργιος Λαζόπουλος σημειώνει ότι «είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που λαμβάνουμε τη δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, ειδικά μέσα στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης. Η δωρεά αυτή θα λειτουργήσει σαν ένα δίχτυ προστασίας για τη δουλειά μας, καθώς θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Π.Α.Γ.Ν.Η., ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στο βασικό σκοπό της Κλινικής, αυτόν του να σώζει ζωές».

Η Καρδιοχειρουργική Κλινική του Π.Α.Γ.Ν.Ηρακλείου ιδρύθηκε το 2013, με σκοπό να προσφέρει στους ασθενείς πρόσβαση σε καρδιοχειρουργικές υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών. 
Σήμερα, η Κλινική καλύπτει το 7% των αναγκών του νησιού, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς αναγκάζονται, είτε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας, είτε να περιμένουν έως και 45 μέρες για να λάβουν θεραπεία.

Μέσω της δωρεάς της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, θα μπορέσει να καλύψει το 30% των αναγκών της Κρήτης, προσφέροντας τη δυνατότητα να διενεργούνται 4-5 χειρουργικές επεμβάσεις εβδομαδιαίως.
Η Ελληνική Πρωτοβουλία

Ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και εκπροσώπων της Διεθνούς Διασποράς ίδρυσε την «Ελληνική Πρωτοβουλία».

«Η Ελληνική Πρωτοβουλία είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που στοχεύει στη διοχέτευση σημαντικών πόρων για την ενίσχυση οργανισμών που υποστηρίζουν και κινητοποιούν την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που θα διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ευημερία της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.