Advertisement 1

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ελευθέρια 2015: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Κυριακή 17 Μαΐου:

20:00 Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν την παρουσίαση του συγγραφικού έργου του Τούρκου συγγραφέα Αχμέτ Ουμίτ στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Δευτέρα 18 Μαΐου:

20:00 Μουσικοχορευτική εκδήλωση Πολυκοινωνικού στο Δημοτικό
Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Τετάρτη 20 Μαΐου:

20:00 Ο Όμιλος Ιστορίας και Θεατρικής Έκφρασης του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει τη ρομαντική κωμωδία "Ονειρεύτηκα τη Λυσιστράτη". Την προσπάθεια αυτή υλοποιούν οι εκπαιδευτικοί Πίνιου Ματούλα και Καφετζή Άθη μαζί με 24 μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης του σχολείου που ανήκουν στον Όμιλο.

Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Μαΐου:

21:00 Οι σύλλογοι Καρκινοπαθών & Φίλων Ν, Έβρου "Συνεχίζω" και Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν θεατρική παράσταση με την ιδιαίτερα ξεκαρδιστική κωμωδία "Το χωριό των ηλιθίων" του Νιλ Σάϊμον. Την θεατρική παράσταση ανεβάζει το εργαστήρι "Θεατρική Απόπειρα" στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά και τους άνεργους είναι δωρεάν. Υπεύθυνος: κ. Αναστάσιος Κοντακίδης.

Σάββατο 23 Μαΐου:

19:30 Ομιλία του Δρ. Κοινωνικών Επιστημών κ. Θεοφάνη Μαλκίδη για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, χορωδία παιδιών με τραγούδια από τον Πόντο με συνοδεία λύρας και θεατρικό δρώμενο με τις μαυροφορεμένες γυναίκες του Πόντου, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει λαμπαδηδρομία των Ποντιακών Συλλόγων Δήμου Αλεξανδρούπολης προς το μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Κυριακή 24 Μαΐου:

20:30 Ο Καλλιτεχνικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει ένα "Μουσικό Ταξίδι στο παρελθόν και στο παρόν" με αξέχαστες γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Υπεύθυνη: κα. Π. Κουγιουμτζή.

'Αξια μνείας είναι η ομιλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη αναφορικά με τα "Ελευθέρια": "Aγαπητοί μου συμπολίτες, με υπερηφάνια, αισιοδοξία, ελπίδα για ένα καρποφόρο και ευοίωνο μέλλον της Αλεξανδρούπολης,γιορτάζουμε την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Με τις εκδηλώσεις των "Ελευθερίων 2015" αποτίουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας και αρδεύουμε από την ιστορία της πόλης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στόχους και προοπτικές αντάξιους της δυναμικής και των πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους σχεδίασαν και συμβάλλουν στις εορταστικές εκδηλώσεις και, ιδιαίτερα, τα σχολεία, τους νέους και τους Συλλόγους του Δήμου μας, για τους οποίους είμαι υπερήφανος".

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα την απελευθέρωση της όμορφης πόλης  μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.