Advertisement 1

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ρουά Ματ Επ. 166 167 168 -- 14/05/2015

Ο Ηλίας θα ξυπνήσει από το κώμα και θα δώσει νέες ελπίδες σε Ρουμπίνη και Στέλλα. Η Βίκυ δεν φεύγει από Κύπρο επειδή θέλει να δει τον Λέανδρο για μια τελευταία φορά! 

Ο Γιάννης αγχώνεται όλο και πιο πολύ καθώς τον παίρνουν κι απ’ την αστυνομία για να πάει να καταθέσει! Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ θέλει να ξεσκεπάσει την Ιωάννα που τον κλέβει στο
εργοστάσιο και ζητά τη βοήθεια του.. Φίλιππου! Η Μυρτώ παίρνει την απόφασή της και ανακοινώνει στον Σάββα ότι ο μόνος τρόπος να κρατήσει το παιδί είναι, αν την παντρευτεί! Παράλληλα, ο Μάξιμος μαθαίνει από την αστυνόμο Γαβριήλ ότι ο Ακύλας καταζητείται ως συνένοχος του Αλέξανδρου Ελευθερίου για την απαγωγή της κόρης του, πριν ένα χρόνο περίπου….!
Ο Μάξιμος μένει άναυδος στα λόγια της αστυνόμου Μαρίας Γαβριήλ που του αποκαλύπτει πως ο Ακύλας καταζητείται σαν συνεργός στην απαγωγή της κόρης του. 
Τα ίδια αισθήματα κατακλύζουν και την Ιωάννα μόλις το μαθαίνει αλλά παραμένει αδύνατον να εντοπίσουν τον Ακύλα. 
Η αστυνόμος Μαρία όμως επιφυλάσσει ακόμα μια έκπληξη στην Ιωάννα όταν αναγνωρίζει την Βίκυ από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου να το σκάει με πλαστά έγγραφα και μεταμφιεσμένη για την Αθήνα. Παράλληλα ο Φίλιππος προλαμβάνει την τελευταία στιγμή την Σαμ ενώ προσπαθεί να πάει το μωρό της Ρουμπίνης στον Ευθυμίου που την εκβιάζει…
Ο Φίλιππος τσακώνει τη Σαμ που φεύγει απ’ το σπίτι με το παιδί, το λέει στη Ρουμπίνη και γίνεται χαμός! 
Στο μεταξύ ο Σάββας, επηρεασμένος από τον Ηρόδοτο, καλεί τον Γιάννη σπίτι για να τον ψαρέψει για τη Βίκυ. Αυτός το παίζει θιγμένος και οι δύο φίλοι τσακώνονται άσχημα! Η Μυρτώ το παίρνει απόφαση και πάει στην γυναικολογική κλινική για να ρίξει το παιδί της! Παράλληλα, ο Μάξιμος μαθαίνει από την αστυνόμο Γαβριήλ ότι συλλάβανε τον Ακύλα στη Ρώμη!! 
Ο Φίλιππος είναι έτοιμος για την μεγάλη συνάντηση, πάει στο σπίτι Νεοκλέους αποφασισμένος να πάρει απαντήσεις.. Ο Ηλίας χάνει τη μάχη με τη ζωή και αφήνει Ρουμπίνη και Στέλλα καταβεβλημένες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.