Advertisement 1

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ρουά Ματ Επ. 164 165 166 -- 12/05/2015

Ο Φίλιππος τα μπαλώνει ανεπιτυχώς στον Δημήτρη και φεύγει βιαστικά από το εστιατόριό του για να αποφύγει συνάντηση με τους Νεοκλέους. 

Αργότερα επιβεβαιώνει πως εκείνο το ζευγάρι ήταν όντως εκείνοι που έψαχνε και πηγαίνει στο σπίτι τους όπου έχει μια συνάντηση με ένα μέλλος της οικογένειας. Ταυτόχρονα η Ιωάννα
ειδοποιείται από την τράπεζα ότι η Βίκυ έκανε ανάληψη χρημάτων και υποψιάζονται όλοι πια πως κάποιος την βοηθά. Την ίδια στιγμή ο Ευθυμίου βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα και πουλάει έρωτα στην Σαμ προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ η Ειρήνη για χάρη του Μάξιμου αποφασίζει να καλύψει τον Ακύλα. Τέλος η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Παυλίνα πως είναι έγκυος από τον Σάββα.
Μια επίσκεψη που θα κάνει ο Φίλιππος σ’ ένα σπίτι στην Πάφο και η συνάντησή του μ’ ένα μικρό κοριτσάκι θα είναι ο λόγος που ταράζεται… Την ίδια στιγμή, ο Ευθυμίου, ο οποίος θέλει με κάθε τρόπο να απαγάγει το μωρό της Ρουμπίνης, «πουλάει» έρωτα στη Σαμ προκειμένου να αφήσει το πεδίο ελεύθερο, για να κάνει τη δουλειά του… Η κατάσταση του πατέρα της Ρουμπίνης δεν βελτιώνεται κι η Στέλλα ψάχνοντας για ενόχους, βγάζει όλη της την αντιπάθεια προς τον Μάξιμο… Η Βίκυ παραμένει άφαντη και το ποιος τη βοήθησε να το σκάσει είναι για όλους ένα μυστήριο… Κι ενώ ο Σάββας ζει μέσα στην ανησυχία, η Μυρτώ του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος… Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει πλέον επείγουν… Ταυτόχρονα, η αστυνόμος Μαρία αναλαμβάνει την έρευνα για να βρει ποιο άτομο βοήθησε στην απόδραση της Βίκυς άραγε φτάνει κάποια στιγμή στον ένοχο;
Επεισόδιο 166
Ο Ηλίας θα ξυπνήσει από το κώμα και θα δώσει νέες ελπίδες σε Ρουμπίνη και Στέλλα. Η Βίκυ δεν φεύγει από Κύπρο επειδή θέλει να δει τον Λέανδρο για μια τελευταία φορά! Ο Γιάννης αγχώνεται όλο και πιο πολύ καθώς τον παίρνουν κι απ’ την αστυνομία για να πάει να καταθέσει! Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ θέλει να ξεσκεπάσει την Ιωάννα που τον κλέβει στο εργοστάσιο και ζητά τη βοήθεια του.. Φίλιππου! Η Μυρτώ παίρνει την απόφασή της και ανακοινώνει στον Σάββα ότι ο μόνος τρόπος να κρατήσει το παιδί είναι, αν την παντρευτεί! Παράλληλα, ο Μάξιμος μαθαίνει από την αστυνόμο Γαβριήλ ότι ο Ακύλας καταζητείται ως συνένοχος του Αλέξανδρου Ελευθερίου για την απαγωγή της κόρης του, πριν ένα χρόνο περίπου….!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.