Advertisement 1

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 105 106 107 -- 10/06/2015

Η Κλαίρη ωθεί τον Λευτέρη στα άκρα κι αυτός πάνω στα νεύρα του τη χαστουκίζει. Η Μυρτώ είναι σε άσχημη ψυχολογία και ο Χρήστος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. 

Ο Δημήτρης κάνει τη Βάλια να χάσει κάθε όριο και να παρασυρθεί από το πάθος της στιγμής. Ο Θησέας ξεκαθαρίζει στη Λία ότι δεν πρόκειται
να την αρραβωνιαστεί, μαλώνουν κι εκείνη του ζητάει να μην την ξαναπλησιάσει. Η Λία, πάνω στην απελπισία της, στέλνει μήνυμα στον Γιώργο. Ενώ η Κλαίρη ετοιμάζεται να μιλήσει στον Χρήστο για το χαστούκι, ο Λευτέρης εμφανίζεται και την αποτρέπει, εξηγώντας της πως αν μιλήσει θα την ξεμπροστιάσει για τους εκβιασμούς που έκανε στον Θησέα.

Ο Δημήτρης δίνει αναφορά στην Έλλη για το ραντεβού και δεν χάνει ευκαιρία να την φλερτάρει. Η Έλλη δεν τον αποτρέπει, καθώς θέλει να τον έχει του χεριού της. ο Χρηστίδης βρίσκει το δαχτυλίδι κι υποψιάζεται ότι είναι του κλέφτη. Συμβουλεύει την Ελένη να πλασάρει στον Μάριο τις πληροφορίες που τους βολεύουν. Η Άλκηστη επισκέπτεται τη Μυρτώ και της ζητάει ν’αναλάβει την υπεράσπισή της. Η Έλλη πιέζει τη Βάλια να μην δει τη σχέση της με τον Δημήτρη επιπόλαια, ενώ ο Δημήτρης εμφανίζεται στο καμαρίνι της με άγριες διαθέσεις. Ο Θησέας εξηγεί στον Λευτέρη το σχέδιο του Πρίγκιπα σχετικά με την ανάπλαση. Την ίδια ώρα, ο Πρίγκιπας θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη… 
Η Ελένη παίρνει με έξυπνο τρόπο το κινητό του Μάριου κι αντιγράφει τ’αρχεία του. Ο Χρήστος και η Μυρτώ συνειδητοποιούν ότι θα’ναι αντίδικοι σ’αυτή την αστεία υπόθεση κι αποφασίζουν να το γιορτάσουν. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Θησέα να φερθεί εντάξει στη Λία, διαφορετικά θα του τινάξει τα σχέδια στον αέρα, ενώ την ίδια ώρα, η Λία δέχεται μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Χρηστίδης επισκέπτεται τον Πρίγκιπα για μια κουβέντα έξω απ’τα δόντια και τα αίματα δεν θ’αργήσουν ν’ανάψουν. Η Βάλια και η Έλλη αποφασίζουν να επισκεφτούν τη Μυρτώ στο γραφείο της αλλά φτάνουν στην πιο ακατάλληλη ώρα… Η Έλλη πιάνει στα πράσα τον Χρήστο και τη Μυρτώ και προσπαθεί να κρατήσει τη Βάλια μακριά από το γραφείο, για να μην τους δει. Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει στον Πρίγκιπα ότι θυμήθηκε τα πάντα από την παγίδα που του έστησε και του επιτίθεται.

Ο Νάσος και ο Σάκης παρεμβαίνουν και τον απομακρύνουν βίαια. Η Βάλια, παρά τις παρακλήσεις της Έλλης να φύγουν, μπαίνει στο γραφείο και βρίσκει τη Μυρτώ και τον Χρήστο να μιλάνε. Εντοπίζει όμως και μια πεταμένη γραβάτα στο πάτωμα, γεγονός που την βάζει σε σκέψεις. Ο Μάριος, προκειμένου να εμποδίσει την Ελένη απ’το να φτάσει στην αλήθεια για τη συνεργασία του με τον Πρίγκιπα, φυτεύει έναν ιό στον υπολογιστή της και καταστρέφει όλα τ’αρχεία. Η Έλλη αποφασίζει να βοηθήσει τη Μυρτώ να κρατήσει τη σχέση της με τον Χρήστο κρυφή, κι αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να την αποπροσανατολίσει. Η Κλαίρη αποκαλύπτει στον Χρήστο πως ο Λευτέρης τη χαστούκισε, αλλά αυτή τη φορά η Ερμιόνη παίρνει το μέρος του. Η Λία ζητάει από τον Γιώργο να μείνει στη ζωή της σαν φίλος, αλλά αυτός αρνείται. Ο Λευτέρης, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αποκαλύπτει στον Χρήστο ότι η Λία και ο Θησέας είναι ζευγάρι και πως η Κλαίρη το ήξερε εδώ και καιρό. Την ίδια ώρα, η Σέλφη και ο Μίλτος αποφασίζουν να δώσουν δημοσιότητα στην ιστορία τους κι έτσι επισκέπτονται τον Παύλο. Δικαίωση – Επεισόδιο 104, 105, 106, 107

Ο Μάριος εξηγεί στον Πρίγκιπα ότι η Ελένη και ο Χρηστίδης μάλλον τον έχουν πάρει χαμπάρι και του ζητάει να λήξουν τη συνεργασία τους. Ο Χρήστος ζητάει τα ρέστα από την Κλαίρη για το μυστικό της Λίας, αλλά εκείνη το καλύπτει με δικαιολογίες. Ο Χρήστος όμως, δεν δείχνει να πείθεται απ’ τις καλές της προθέσεις. Την ανησυχία του ενισχύει και η Ερμιόνη, που αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά για τη νύφη της. Ο Χρηστίδης θυμάται τα πρόσωπα που τον ξύπνησαν στο αυτοκίνητο τη μέρα του φόνου και τα σκιτσογραφεί. Η Έλλη διαβεβαιώνει τη Βάλια ότι δεν τρέχει τίποτα με τη Μυρτώ και τον Χρήστο, αλλά εκείνη δεν ησυχάζει.
Η Ερμιόνη εκμυστηρεύεται στον Χρήστο πως η Κλαίρη είναι κακή μάνα, κι απ’τη στιγμή που δεν την αγαπάει, να την χωρίσει και να κυνηγήσει τη Μυρτώ. Να εξασφαλίσει όμως πρώτα την κηδεμονία του παιδιού. Η Έλλη προτείνει στον Δημήτρη να μπει κρυφά στο σπίτι και να κάνει έκπληξη στη Βάλια, διαφορετικά θα τον βαρεθεί γρήγορα. Προκειμένου ν’απαλλαγούν από τις υποψίες της Βάλιας, η Έλλη προτείνει στη Μυρτώ να το παίξει ζευγάρι με τον Μάξιμο. Για να ενισχύσει το σχέδιό της, του φοράει τη γραβάτα του Χρήστου και βάζει κάποιους να τους φωτογραφίσουν σε τρυφερό τετ α τετ. Η Λία εξηγεί στον Χρήστο ότι είδε τον Θησέα και τη Κλαίρη να κοιτάζονται ερωτικά κι εκείνος, αντί να σοκαριστεί, το βρίσκει ιδανικό πάτημα για να την ξεφορτωθεί. 

Ο Χρηστίδης ζητάει από τον Παύλο να δημοσιεύσει τα σκίτσα των μαρτύρων, με την ελπίδα ότι θα εμφανιστούν και τον παρακαλεί να γράψει ένα άρθρο για το τηλεφώνημα της Ανθής και το χειρόγραφο. Η Ελένη συνεχίζει την έρευνά της με τον Πρίγκιπα, αλλά παράλληλα γοητεύεται από τον τρόπο του. Ο Χρήστος και η Κλαίρημαλώνουν άσχημα και ο Χρήστος τής ζητάει διαζύγιο. Ο Πρίγκιπας νιώθει άνετα με την Ελένη και της λέει για ένα κόλπο που έκανε σ’έναν πρώην αλκοολικό. Η Ελένη συνειδητοποιεί ότι μιλάει για τον πατέρα της. Η Μυρτώ ανακοινώνει στην Άλκηστη πως θ’αναλάβει την υπεράσπισή της και κανονίζει μια συνάντηση με τον Χρήστο και τους πελάτες τους. 
Ο Μιχάλης δίνει αναβολικά στη Λία για να ξαναβρεί τη φόρμα της. Ο Χρήστος ανακοινώνει στη Μυρτώ πως ζήτησε διαζύγιο. Ο Πρίγκιπας συνειδητοποιεί πως το χαρτί του Μάριου κάηκε και ο Ασίμ τού προτείνει ένα εναλλακτικό σχέδιο για να καλυφθεί. Ο Χρηστίδης συνειδητοποιεί πως ο καυγάς που ακούστηκε τη μέρα του φόνου ήταν ηχογραφημένος. Η Μυρτώ φοβάται για την ξαφνική απόφαση του Χρήστου να χωρίσει, αλλά παράλληλα χαίρεται. Η δημοσίευση του Παύλου για την εμπλοκή του χειρόγραφου στη δολοφονία της Ανθής, την βάζει σε σκέψεις. Η Έλλη, από την άλλη, απολαμβάνει τον πανικό της Βάλιας, η οποία της πλασάρει το παραμύθι ότι ο Νικηφόρος την ερωτεύτηκε, εκείνη του αρνήθηκε και θολωμένος από ζήλεια σκότωσε τον Μενέλαο. Η Έλλη την καθησυχάζει πως θα την βοηθήσει.

Ο Ασίμ προτείνει στον Πρίγκιπα να φτάσει κοντά στη σύλληψη. Μόνο έτσι θα πείσει τον Χρηστίδη ότι ο Μάριος είναι καθαρός. Ο Χρηστίδης εξηγεί στον Χρήστο πως ο καυγάς που ακούστηκε είχε γίνει στο καμαρίνι της Βάλιας. Πρέπει να’ταν ηχογραφημένος. Παράλληλα, του αποκαλύπτει πως ο Πρίγκιπας είναι ο συνεργάτης της Βάλιας, αυτός του έστησε την παγίδα. Η Ερμιόνη γυρίζει σπίτι από την αγορά, αλλά δεν βρίσκει την Κλαίρη και το μωρό. Ο Γιώργος απειλεί τον Θησέα πως θα παρακολουθεί κάθε του κίνηση προκειμένου να προστατεύσει τη Λία. Ο Χρήστος συνειδητοποιεί πως ο Ασίμ έγινε μπράβος του Ανδρέου, πάει στην έπαυλη και ζητάει εξηγήσεις. Ο Ασίμ τον διώχνει. Η Ερμιόνη ειδοποιεί τον Χρήστο πως η Κλαίρη πήρε το παιδί κι εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.