Advertisement 1

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

KARADAYI: Θρήνος για τη Φεριντέ. Ο πατέρας της σκοτώνει τη μητέρα της

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Η τελική ευθεία έχει πια έρθει για τη Φεριντέ, μετά το χαμό της μητέρας της. Οταν μαθαίνει πως ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη σκότωσε, τότε η μόνη της λύση είναι να ζητήσει τη βοήθεια του Μαχίρ προκειμένου να τον τιμωρήσουν...


Οταν ο Μεχμέτ συνειδητοποιεί ότι έχει σκοτώσει την Κεριμέ, αμέσως σοκαρισμένος καλεί τον Σελίμ:

-Εγινε ατύχημα! Σκότωσα την Κεριμέ, λέει, αλλά δεν ξέρει πως οι δύο υπάλληλοι του σπιτιού του τον ακούνε. Εκείνος αργότερα σκουπίζει τα χέρια του και φεύγει. Ο Βεντάτ και η Μουαλά βρίσκουν την Κεριμέ κι εκείνος παίρνει το μαχαίρι:

-Πρέπει να το πάρω, αλλιώς δεν θα μπει ποτέ φυλακή ο Μεχμέτ με αυτό που έκανε, της λέει και φεύγουν. Στο σπίτι φτάνουν ο Αντνάν και ο Σελίμ, οι οποίοι και κάνουν άνω-κάτω όλο το χώρο προκειμένου να φανεί πως μπήκε κάποιος κλέφτης. Αργότερα φτάνει η αστυνομία, αλλά και η Φεριντέ η οποία σοκαρισμένη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και θρηνεί πάνω από το άψυχο πτώμα της μητέρας της. Στο μεταξύ, ο Μαχίρ μπαίνει στην απομόνωση επειδή το είχε σκάσει για μία μέρα από τη φυλακή, ενώ ο Γιασίν πάει να δει πώς είναι η Σονγκιούλ μετά την απαγωγή. Ο Σελίμ λέει στον Μεχμέτ:

-Δεν βρέθηκε το μαχαίρι, αλλά κανείς δεν ήταν στο σπίτι όταν ήρθαμε! Μάλλον κάποιος ήταν από πριν εδώ και δεν το ήξερες! Η Φεριντέ κοντεύει να τρελαθεί από τις τύψεις της που άφησε τη μητέρα της μόνη, ενώ προσπαθεί να βάλει όλα τα κομμάτια σε σειρά προκειμένου να καταλάβει τι ήταν αυτό που ήθελε να της πει. Οι υποψίες για το φόνο πέφτουν πάνω στη Μουαλά, αφού λείπει το όπλο του φόνου, αλλά και η ίδια.

-Η Μουαλά; Αποκλείεται να το έκανε εκείνη, λέει η Φεριντέ. Παράλληλα ο Βεντάτ και η Μουαλά ετοιμάζονται να δώσουν κατάθεση και αμέσως μετά να φύγουν από τη χώρα. Λίγο προτού φύγουν, φτάνει η αστυνομία και καταφέρνουν να κρυφτούν.

-Την είχα σαν μητέρα μου! Πώς μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι αυτό, λέει με δάκρυα η Μουαλά.

-Πρέπει να κοιτάξουμε και τις ζωές μας, λέει ο Βεντάτ. Στο μεταξύ, η Φεριντέ κάθεται μόνη της στο κήπο, όταν την πλησιάζει ο πατέρας της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.