Advertisement 1

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

KARADAYI DVD 26: Η Φεριντέ δικάζει τον Μαχίρ.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Καθώς η ιστορία του «Karadayi» οδεύει προς το τέλος, οι αλήθειες αρχίζουν να έρχονται μία-μία στο φως. Ο Μαχίρ αναλαμβάνει την ευθύνη για τον πυροβολισμό του Μεχμέτ, αλλά ο Ναζίφ την τελευταία στιγμή και προτού παρθεί η απόφαση, αποκαλύπτει όλη την
αλήθεια στη Φεριντέ...

Η Φεριντέ δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μαχίρ πυροβόλησε τον πατέρα της και προσπαθεί να τον κάνει να μην αναλάβει και αυτό το έγκλημα.

-Δεν λέω ψέματα Φεριντέ, αυτή είναι η αλήθεια, της λέει και εκείνη ξεσπάει:

-Γιατί τον πυροβόλησες, πες μου γιατί, και ο Σελίμ με τον αστυνόμο προσπαθούν να τη βγάλουν έξω από την αίθουσα. Ο Μαχίρ μένει μόνος και δακρύζει, ενώ ακούει απέξω τις φωνές της αγαπημένης του. Κάποια στιγμή η Φεριντέ ξεφεύγει, μπαίνει ξανά μέσα στο δωμάτιο και κλειδώνει τη πόρτα.

-Είμαστε μόνοι μας τώρα Μαχίρ. Αγάπη μου, πες μου γιατί το λες αυτό; Ορκίσου στο παιδί μας ότι λες ψέματα, του λέει. Εκείνος απομακρύνεται και της λέει:

-Ορκίζομαι στο παιδί μας ότι εγώ πυροβόλησα τον πατέρα σου, της λέει και η Φεριντέ καταρρέει. Ο Σελίμ προσπαθεί να τη συνεφέρει και να την κάνει να πιστέψει την πραγματικότητα. Ο δικαστής ορίζει δικάσιμο για τον Μαχίρ, ενώ η Φεριντέ πάει στο νοσοκομείο να δει τον πατέρα της, ο οποίος συνήλθε από το κώμα. Στο μεταξύ, η Κεριμέ συναντάει τον Τουργκούτ προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο ο Μαχίρ πυροβόλησε τον Μεχμέτ. Εκείνος της λέει:

-Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου να απομακρυνθεί ο Μαχίρ από τη Φεριντέ. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θέλετε να μάθετε για την ενοχή του!

-Γιατί η κόρη μου είναι δυστυχισμένη...

-Ομως στο φάκελό του υπάρχει ακόμα μια απόπειρα δολοφονίας, της λέει και εκείνη είναι σκεπτική. Ο Σεγίς ενημερώνει την Ιλκνούρ ότι ο Μαχίρ μπήκε φυλακή, ενώ η Αϊτέν αντιμετωπίζει προβλήματα με την καριέρα της εξαιτίας του μωρού της Σουεντά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.