Advertisement 1

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Το Αζερμπαϊτζάν δίπλα στους κατοίκους των Λαγυνών

Τα πενήντα νοικοκυριά των Λαγυνών που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τα νερά του Έβρου θα ενισχύσουν οι εταιρείες ΤΑΡ και SOCAR, που έχουν αναλάβει την υλοποίηση του μεγάλου έργου του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου, ο οποίος θα ξεκινά από τους Κήπους, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, και θα καταλήγει στις ακτές της Αδριατικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "ΓΝΩΜΗΣ" από την Αθήνα, το ενδιαφέρον εκπροσώπων των δύο εταιρειών εκδηλώθηκε
από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η καταστροφή στα Λαγυνά. Σε επικοινωνία που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν για την αποκατάσταση των ζημιών στα νοικοκυριά, τα στοιχεία των οποίων, όπως τα είχε καταγράψει ο Δήμος Σουφλίου, μεταβιβάστηκαν στα στελέχη των δύο εταιρειών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγες μέρες πριν το Πάσχα, αποφασίστηκε η διάθεση 50.000 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για τις 50 οικογένειες με τη μορφή δωροεπιταγών και με σκοπό την προμήθεια οικοσκευών, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις. Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από TAP και SOCAR, καθώς και η παράδοση των δωροεπιταγών στους δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.