Advertisement 1

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για Μπεχάρανο!

Ο Μπεχαράνο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναιτωλικό και οι συμπατριώτες του βάζουν στο... κόλπο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκο και ΠΑΟΚ!

Ο 23χρονος από τη Βολιβία, έχει κάνει αρκετά καλή πρώτη χρονιά στον Παναιτωλικό, αν και παραδέχθηκε στη «la-razon» ότι «τα πρώτα ένα – δυο παιχνίδια ήταν δύσκολα γιατί έπρεπε να
προσαρμοστώ. Με τον καιρό, όμως και με τις συνεχείς συμμετοχές απέκτησα ρυθμό και τώρα όλα είναι καλά. Έχω παίξει σε 25 ματς, έχω δύο γκολ και ξέρω ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες για να με αποκτήσουν». Αξίζει να σημειωθεί, πως οι συμπατριώτες του τόνισαν στο δημοσίευμα πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του στο Αγρίνιο θα ξεκαθαρίσει ίσως τον επόμενο μήνα, με τον Μπεχαράνο να λέει χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζω αν θα μείνω στον Παναιτωλικό ή θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα».

Ερωτηθείς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο άσος από τη Βολιβία υποστήριξε ότι «είναι αρκετά γρήγορο, χρειάζεται δύναμη γιατί στηρίζεται αρκετά και στην επαφή με τον αντίπαλο, ενώ γενικότερα βρίσκεται σ' ένα καλό επίπεδο».

Στη χώρα μας βρίσκεται μονάχα με τη σύζυγό του και με το μόλις πέντε μηνών παιδάκι τους, όμως οι υποχρεώσεις του με τον Παναιτωλικό δυσκολεύουν κάπως την καθημερινότητα της οικογένειάς του. «Δεν μπορούμε να έχουμε βοήθεια από γονείς γιατί είναι μακριά και δεν μπορούν να έρχονται συχνά. Προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες με τη σύζυγό μου, στον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου μας». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.