Advertisement 1

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Επιτήδειοι εξαπάτησαν επιχειρηματίες στην Ξάνθη – «Μαϊμού» εκπρόσωποι έπαιρναν λεφτά

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ενώ εξέδωσε ανακοίνωση και ο Εμπορικός Σύλλογος 

Επιχειρηματίες της Ξάνθης εξαπάτησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής επιτήδειοι, που παρουσιάζονταν στα καταστήματα της πόλης επιχειρώντας να εισπράξουν χρήματα παριστάνοντας εκπροσώπους
επαγγελματικής επιτροπής ελέγχου.

Οι επιτήδειοι φαίνεται πως προσέγγισαν αρκετά καταστήματα της Ξάνθης, ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που τελικώς πείστηκαν για τη δράση τους, καταβάλλοντάς τους χρήματα. Το ποσό που εισέπρατταν δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, ωστόσο και μόνο η δράση τους φαίνεται πως θορύβησε αρκετά τους επιχειρηματίες. 

Μάλιστα φαίνεται πως για τα χρήματα που εισέπραξαν, χορήγησαν και αποδείξεις, στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί αρμοδίως ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. 

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης,  μετά από καταγγελίες που δέχθηκε σχετικά με την είσπραξη συνδρομών  από μέρους αγνώστων οι οποίοι  παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι εμπορικής ή επαγγελματικής επιτροπής ελέγχου ….!!,  ενημερώνει τους συναδέλφους επαγγελματίες- εμπόρους  ότι ουδεμία σχέση έχει με τα παραπάνω πρόσωπα και τον  φορέα  που επικαλούνται , τους εφιστά δε την προσοχή για το ενδεχόμενο απάτης» αναφέρεται σε αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.