Advertisement 1

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δύο βιβλιοπαρουσιάσεις για τους μικρούς μας φίλους

«Γλυκοζαχαρούληδες – το πνεύμα των γενεθλίων»


Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο χώρο των εκδηλώσεων του 43ου φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο,  η συγγραφέας και ηθοποιός Τζένη Παπαδημάτου και η ηθοποιός Ελένη Καρβέλη  θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Γλυκοζαχαρούληδες – το πνεύμα των γενεθλίων».

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πιο «γλυκό» θεατρικό παιχνίδι που έγινε ποτέ και να τραγουδήσουν μαζί με τις ηθοποιούς τα τραγούδια της θεατρικής παράστασης, σε μουσική Διονύση Σχοινά.

Οι «Γλυκοζαχαρούληδες» είναι ένα πρωτότυπο, συναρπαστικό παραμύθι, με τους πιο απολαυστικούς ήρωες που συναντήσατε ποτέ!  Μια αισιόδοξη ιστορία που θα δώσει χαρά σε κάθε παιδί, γεμάτη υπέροχες εικόνες και πολύτιμα μηνύματα για την αξία που έχουν στη ζωή μας η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η πίστη στον εαυτό μας, η θετική σκέψη, η επιμονή και η συνέπεια.
Το βιβλίο «ΓΛΥΚΟΖΑΧΑΡΟΥΛΗΔΕΣ το πνεύμα των γενεθλίων»  κυκλοφορεί σε πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση και περιλαμβάνει:

•    Το εικονογραφημένο παραμύθι 
•    Tο κείμενο του θεατρικού έργου 
•     Ένα CD με την ηχογραφημένη θεατρική παράσταση και τα 16 τραγούδια της παράστασης, σε μουσική Διονύση Σχοινά,  στην οποία παίζουν και τραγουδούν 20 γνωστοί ηθοποιοί:  ο Κώστας Βουτσάς,  ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, , η Μπέσυ Μάλφα, ο Τάσος Χαλκιάς,  ο Μάρκος Σεφερλής, η Βάλια Αντωνάκου, ο Νίκος Αξιώτης, η Νικολέτα Βλαβιανού, η Αρετή Ζαχαριάδου, ο Νίκος Καραστέργιος, η Ελένη Καρβέλη, η Κάτια Νικολαίδου, ο Μάνος Πετούσης, η Θάλεια Προκοπίου, η Ναυσικά Πύρρου, ο Γιώργος Φανάρας, η Δήμητρα Φουντούκη και η Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου.
•    Ένα CD με την αφήγηση του παραμυθιού από τον Μάρκο Σεφερλή και την Τζένη Παπαδημάτου.

«Η Κανέλα και ο Ιππότης του Γαϊδουράγκαθου» είναι να συναρπαστικό παραμύθι γεμάτο χρώματα & αρώματα, μια τρυφερή και διαφορετική απ’ ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα ιστορία για τις αξίες που μας ενώνουν και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.


Γνωρίστε κι εσείς την πιο ξεχωριστή χώρα του κόσμου! Είναι η Χώρα των Μπαχαρικών: έχει ήλιο, θάλασσα, βουνά και πεδιάδες, χρώματα, αρώματα και γεύσεις μοναδικές.

Εκεί ζουν αγαπημένα και μονιασμένα η Κανέλα, ο Κουρκουμάς, η Δάφνη, το Κύμινο και τα υπόλοιπα μπαχαρικά, πλάσματα διαφορετικά μεταξύ τους, που τους ενώνουν όμως κοινές αξίες, όπως ο αλληλοσεβασμός, η φιλία και το ομαδικό πνεύμα.

Ο αυταρχικός Ιππότης του Γαϊδουράγκαθου θέλει να κατακτήσει την όμορφη αυτή χώρα. Πιστεύει πως θα είναι παιχνιδάκι για κείνον και τον στρατό του από αγκάθια να νικήσουν αυτούς τους παράξενους κατοίκους με τα αστεία ονόματα.

Δεν ξέρει, όμως, τι σχεδιάζουν για να τον αντιμετωπίσουν η πολυμήχανη Κανέλα και τα άλλα Μπαχαρικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.