Advertisement 1

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ρουά Ματ Επ. 157 158 159 160 161 -- 05/05/2015

Επεισόδιο 157.:Η Ρουμπίνη μέσα στις ενοχές θα ζητήσει από τον Μάξιμο να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο μεταξύ τους και εκείνος απολογείται που την φίλησε. 

Την ίδια στιγμή κάνει την εμφάνιση του ο Φίλιππος Σακελλαρίδης, (Γιάννης Σπαλιάρας) ένας μυστηριώδης άντρας που μόλις έφτασε στην Κύπρο τον οποίο προορίζει η Παυλίνα σαν
τον άνθρωπο που θα βοηθήσει την Ρουμπίνη με τις επιχειρήσεις του Ιωάννου. Ταυτόχρονα το σχέδιο της Ιωάννας να πουν ψέματα στην Βίκυ για το παιδί έχει αποτέλεσμα. Η Βίκυ έρχεται και είναι πια όλα κανονισμένα να πάει κατευθείαν στην ψυχιατρική κλινική είτε με, είτε παρά την θέληση της. Τέλος η Θάλεια βρίσκει αφορμή τώρα που λείπει η Ιωάννα από το εργοστάσιο, κλέβει ένα χρηματικό ποσό και φεύγει με τον Αποστόλη.
Ο Φίλιππος θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα ρθει στο προσκήνιο ως σύμμαχος της Ρουμπίνης στη μάχη για την κληρονομιά. Στο μεταξύ, η Βίκυ που έχει μόλις επιστρέψει από Λονδίνο, εισάγεται σε ψυχιατρική κλινική με εντολή της Ιωάννας. Οι δυο αδερφές τσακώνονται άγρια και η Ιωάννα νιώθει ενοχές που πήρε αυτή την απόφαση για τη Βίκυ. Η κατάσταση του Ηλία επιδεινώνεται και αφήνει Στέλλα και Ρουμπίνη πολύ ανήσυχες. Στο εργοστάσιο, η Ιωάννα μαθαίνει πως η Θάλεια πλαστογράφησε επιταγές και το έσκασε με τα λεφτά! Στο τέλος, η Σαμ, μετά από πολύ πίεση από τον Ελευθερίου, αποφασίζει ότι θα δολοφονήσει τη Ρουμπίνη!!
Ο Μάξιμος θα γνωρίσει το Φίλιππο, αλλά δε δίχνει να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της Ρουμπίνης. Η ζήλια είναι κακός σύμβουλος κι ο Μάξιμος, όπως κάθε ερωτευμένος, ζηλεύει τη σχέση που πάει να χτίσει με την αγαπημένη του… Η Ιωάννα ανακαλύπτει την κομπίνα που της έστησε η Θάλεια και καταρρακώνεται, γιατί έχει χάσει πλέον όλα της χρήματα. Την ίδια στιγμή η Βίκυ αρνείται να πάρει την φαρμακευτική αγωγή της, είναι επιθετική με όλους και δε συνεργάζεται με κανέναν. Η Παυλίνα γνωρίζει το Φίλιππο στο Μιχαήλ. Για τους ίδιους λόγους που τον αντιπάθησε ο Μάξιμος, τον αντιπαθεί κι ο Μιχαήλ. Ο Ηλίας υποφέρει από την καρδιά του, αλλά δεν το λέει σε κανέναν για να μην τους ανησυχήσει. Ταυτόχρονα, η Ρουμπίνη ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Σαμ. Ο Άρης Ευθυμίου δεν ήταν μόνο ένας συνεργάτης του Γιώργου Ιωάννου… ήταν και πρώην άντρας της Σαμ… 
Η Ρουμπίνη, που πλέον γνωρίζει για τον γάμο της Σαμ με τον Άρη Ευθυμίου, θα μάθει όλες τις λεπτομέρειες από την ίδια! Ο Ακύλας θέλει να αποφύγει τη δίκη του Ελευθερίου και κλείνει εισιτήρια για να φύγει άμεσα με την Ειρήνη! Παράλληλα, ο Μάξιμος με την Ιωάννα πηγαίνουν για φαγητό με τη Ρουμπίνη και τον Φίλιππο.. Στο τραπέζι προκύπτουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με επίκεντρο φυσικά, τον Φίλιππο! Η Βίκυ, θέλοντας να εκδικηθεί την Ιωάννα, αποκαλύπτει στον Μιχαήλ ότι τον κλέβει από τα ποσοστά του στο εργοστάσιο! Το ίδιο βράδυ, ο Ηλίας παθαίνει έμφραγμα.. Στο τέλος, η Ιωάννα μαθαίνει από την αστυνόμο Μαρία, πως η Θάλεια με τον Αποστόλη το έσκασαν μαζί με τα λεφτά του εργοστασίου! Ο Φίλιππος ψάχνει κάποια οικογένεια στην Πάφο με το όνομα Νεοκλέους κρυφά από όλους…. 
Η Βίκυ θα πάρει πίσω τελευταία στιγμή την κουβέντα για την Ιωάννα ότι κλέβει τον Μιχαήλ αν και εκείνος δεν θα την πιστέψει. Συγχρόνως η Θάλεια κάνει την εμφάνισή της στέλνοντας απειλητικό μέηλ στην Ιωάννα ότι προτίθεται να αποκαλύψει την παράνομη σχέση της με τον Δημήτρη, ενώ η αστυνόμος Μαρία αποκαλύπτει στην Ιωάννα όλη την σκευωρία της Θάλειας και του Αποστόλη και εντέλει της ανακοινώνει την σύλληψή τους. Την ίδια στιγμή ο Ηλίας συνέρχεται αλλά αντιμετωπίζει το γεγονός ότι πρέπει να μπει στο χειρουργείο για μπάι πας, πράγμα που δεν το θέλει καθόλου ο ίδιος. Ο Μάξιμος σε μια κρίση ζήλειας απορρίπτει τις επαγγελματικές προτάσεις του Φίλιππου ενώ η Βίκυ προσπαθεί να το σκάσει από την ψυχιατρική κλινική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.