Advertisement 1

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 145 146 -- 11/04/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 145.:Ο Μιχαήλ, με κίνδυνο της ζωής του, αντιμετωπίζει τους άντρες που την έπεσαν στην Ρουμπίνη, και την σώζει! 

Ο Δημήτρης λέει για πρώτη φορά στην Ιωάννα ότι ζηλεύει να την δει με οποιονδήποτε άλλον εκτός του Μάξιμου. Στο διπλανό δωμάτιο τυχαίνει να είναι ο Ηρόδοτος, ακούει τον καβγά
τους και μαθαίνει την αλήθεια για την κρυφή τους σχέση!
Φυσικά, δεν χάνει ευκαιρία και αμέσως λέει σε Σάββα και Αλέξια αυτά που άκουσε δια στόματος Δημήτρη. Στο μεταξύ, η Ιωάννα καλεί την Ρουμπίνη με τους γονείς της και τον Μάξιμο και τους δικούς του γονείς, στο σπίτι για φαγητό, με σκοπό να φέρει τις δυο οικογένειες πιο κοντά. Αποφασισμένος ο Σάββας, επισκέπτεται τον Μάξιμο και του ζητάει να επαναπροσλάβει την Μυρτώ αποκαλύπτοντας του πως έχουν σχέση! Η Ρουμπίνη βρίσκει ένα όπλο μεσ' το σπίτι και ζητάει εξηγήσεις από την Σαμ.
Η Σαμ πείθει την Ρουμπίνη πως το όπλο άνηκε στον Γιώργο και ήταν νόμιμο. Παράλληλα ο Μάξιμος εκθέτει στην Ρουμπίνη όλα τα στοιχεία που βρήκε για τις εταιρείες του Γιώργου και την πείθει πως είναι εφικτός ο όρος της διαθήκης, να αυξήσει δηλαδή κατά δέκα τοις εκατό τα κέρδη της επιχείρησης. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα είναι ικανοποιημένη γιατί το σχέδιο της να δείξει ότι φλερτάρει με τον Αποστόλη και ότι υπονομεύει την θέση του Μιχαήλ, έκανε τον Μιχαήλ έξαλλο. 

Σαν αποτέλεσμα ο Μιχαήλ κάνει δεύτερες σκέψεις για την νέα δουλειά. Η επίσκεψη του Ηρόδοτου και της Αλέξιας στο εστιατόριο του Δημήτρη και τα υπονοούμενα για την σχέση του με την Ιωάννα πανικοβάλλουν τον Δημήτρη που καταφεύγει στην Ιωάννα για να βρουν λύση. Τέλος ο Σάββας πείθει τον Μάξιμο να ξαναπροσλάβει την Μυρτώ προς μεγάλη της ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.