Advertisement 1

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

PARAMPARCA -- ΕΠ 29 - 16/06/2015

Gülseren (Nurgül Yeşilçay)
32 χρονών. Μένει με την κουνιάδα της Keriman και την κόρη της Hazal μιας και ο σύζυγός της έχει φύγει για τη Γερμανία. Δεν έχει πολλούς οικονομικούς πόρους και για να τα βγάλει πέρα δουλεύει σε ένα μαγαζί με κουρτίνες και σε ένα φούρνο. 
Είναι μια περήφανη και πολύ εργατική γυναίκα.
Εξαιτίας κάποιων συγκυριών , γνωρίζει τον Cihan τον οποίο και ερωτεύεται . Από τη μια πλευρά, έχει να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα συναισθήματα που έχει καταπνίξει και από την άλλη υπάρχει και η δύσκολη φάση που περνάει με την κόρη της. Έχει βρεθεί στη μέση δυο πολύ δύσκολων καταστάσεων.
Cihan (Erkan Petekkaya)
41 ετών. Διακριτικός, ειλικρινής και πετυχημένος επιχειρηματίας. Ζει σε μια έπαυλη κοντά στην θάλασσα με την γυναίκα του Dilara , τον γιό τους Ozan και την κόρη τους Cansu. Είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων και καφέ. Προσπάθησε και παλιότερα να δώσει ένα τέλος στο γάμο του και κάνει και πάλι μια προσπάθεια να τον τελειώσει. Εκείνη ακριβώς τη χρονική στιγμή μπαίνει στη ζωή του η Gülseren. Βρίσκει σ’ αυτήν ότι δεν έχει η γυναίκα του : ειλικρίνεια, αθωότητα και αλήθεια .Χωρίς να το επιδιώκει, την ερωτεύεται. Βρίσκεται σε δίλημμα, ανάμεσα τον γάμο του και την κόρη του που λατρεύει. Θα αναγκαστεί να πάρει μια απόφαση.
Dilara (Ebru Özkan)
Η σύζυγος του Cihan. Μια όμορφη, κοσμική γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της. Εξαιτίας των χρημάτων της οικογένειάς της , είναι και συνέταιρος του Cihan αλλά δεν ξοδεύει καθόλου χρόνο για την επιχείρηση. Επικεντρώνεται κυρίως σε ότι θέλει να αποκτήσει περισσότερο : να γίνει η διευθύντρια ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για ορφανά παιδιά. Δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε σαν την ανιδιοτελή ,τρυφερή μητέρα αλλά καλύτερα σαν τη γυναίκα εκείνη που θέλει να είναι το θέμα συζήτησης στους κοσμικούς κύκλους και να την ζηλεύουν όλοι για την οικογένειά της και τον τρόπο ζωής της. Το πιο σημαντικό για αυτήν είναι να την θαυμάζουν για την παρουσία της ως κοσμική κυρία.
Hazal (Alina Boz)
Η δεκαπεντάχρονη κόρη της Gülseren. Αναγκάστηκε να μεγαλώσει χωρίς την παρουσία της πατρικής φιγούρας στη ζωή της, μιας και ο πατέρας της ζει στη Γερμανία και δεν έχουν καμία επαφή. Αν και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ζηλεύει την χλιδάτη ζωή και τα μεγαλεία, και για αυτό ακριβώς το λόγο δεν διστάζει να πει ψέματα στην μητέρα της.
Cansu (Leyla Tanlar)
Η δεκαπεντάχρονη κόρη του Cihan και της Dilara. Πολύ καλή μαθήτρια και ιππέας. Ένα ζεστό κορίτσι , καλός χαρακτήρας και ειλικρινής. Λόγω της έλλειψης προσοχής από την μητέρα της και της ανάγκης της να πετύχει στη ζωή της, έχει καλύτερη σχέση με τον πατέρα της. Το μεγάλο της στήριγμα είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της ο Ozan.
Ozan (Burak Tozkoparan)
Δεκαεφτάχρονος μαθητής, στην εφηβεία και για αυτό δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τον πατέρα του. Αντιθέτως , έχει πολύ καλή σχέση με την αδερφή του Cansu. Ακόμα και όταν μαθαίνει την αλήθεια για την αδερφή του, αυτή η τρυφερή σχέση εξακολουθεί να υπάρχει.
Alper (Cemal Hünal)
Στην ίδια ηλικία με τον Cihan, ο Alper είναι μικρομέτοχος στην εταιρία του Cihan. Ένας πενιχρός και θυμωμένος άντρας. Κατάγεται από πλούσια οικογένεια αλλά έχει σπαταλήσει όλη του την περιουσία. Στην πραγματικότητα, είναι μικροεπιχειρηματίας αλλά λόγω του Cihan θέλει να αποκτήσει περισσότερα. Για να πετύχει το σκοπό του, δεν φοβάται να παίξει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του Cihan. Είναι το τέλειο ζευγάρι μαζί με την γυναίκα του , Solmaz, που έχει ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα με εκείνον.
Solmaz (Güneş Emir) 
Σύζυγος του Alper και καλύτερη φίλη της Dilara. Δεν φοβάται να κάνει ότι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει προβλήματα στον Cihan και τη Dilara. Κατάγεται από φτωχή οικογένεια για αυτό και παντρεύτηκε τον Alper για να γίνει πλούσια και να κυκλοφορεί στον κύκλο των κοσμικών. Σπαταλήσανε όλη τους την περιουσία μαζί με τον Alper και ο Cihan είναι το επόμενό τους θύμα.
Keriman (Nursel Köse)
Κουνιάδα της Gülseren. Ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι που κληρονόμησε αυτή και ο αδερφός της Özkan από την οικογένειά τους. Είναι ικανή να φτάσει μέχρι τα άκρα αν δει ότι θα υπάρξει κάποιο όφελος για αυτήν.
Rahmi (Cihan Canova)
Ο πατέρας του Cihan. Δεν τα κατάφερε ως σύζυγος αλλά και ούτε σαν πατέρας, και σαν να μην έφταναν αυτά δεν πέτυχε και σαν επιχειρηματίας. Μετά τις αποτυχημένες του προσπάθειες στην Κωνσταντινούπολη, μετακόμισε στην Ρωσία. Φεύγει και από τη Ρωσία έχοντας αφήσει πίσω του τεράστια χρέη, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη και μπαίνει πάλι στη ζωή του Cihan. Δεν διστάζει να συνωμοτήσει με την νύφη του Dilara και τον Alp προκειμένου να μαχαιρώσει πισώπλατα τον γιό του. 
Özkan (Tolga Tekin)
Ο σύζυγος της Gülseren με τον οποίο η Gülseren το έσκασε την τελευταία χρονιά του λυκείου, είναι ένας επιπόλαιος , ανεύθυνος άντρας που συνεχώς φλερτάρει. Δεν είχε ποτέ στη ζωή το σταθερή δουλειά γιατί προσπαθεί να βγάλει λεφτά πάντα με τον πιο εύκολο τρόπο. Εγκατέλειψε την Hazal όταν εκείνη ήταν 5 χρονών και μετακόμισε στη Γερμανία. Εκεί μπλέχτηκε μαζί με κάποιον άλλο σε παράνομες δραστηριότητες και φυλακίστηκε. Δεν έχει καμία επαφή με την Hazal και την Gülseren. Το ελάχιστο ποσό χρημάτων που στέλνει κατά καιρούς το κρατάει η αδερφή του Keriman. Η Gülseren θέλει εδώ και πολύ καιρό να πάρει διαζύγιο αλλά δεν μπορεί να τον εντοπίσει και σύμφωνα με τη νομοθεσία αν δεν γίνει αυτό , δεν μπορεί να πάρει διαζύγιο.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.