Advertisement 1

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ!!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Ο Τσίπρας ζητάει εσπευσμένα συμβούλιο αρχηγών!!!

Επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής απέστειλε ο πρωθυπουργός ενημερώνοντας πως η συμφωνία θα έρθει άμεσα στη Βουλή για συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών. 

Ο κ. Τσίπρας κάνει χρήση του άρθρου 141 Α που προβλέπει συζήτηση με τους αρχηγούς χωρίς να λαμβάνουν το λόγο οι βουλευτές.
Μετά τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου
του Κράτους ότι δεν χρειάζεται η επικύρωση από τη βουλή και αρκεί η υπογραφή Βαρουφάκη και φυσικά τις αντιρρήσεις της μειοψηφίας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο, τα στελέχη της οποίας σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ψηφίσουν κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν, η παραπάνω λύση φαντάζει ιδανική για όλους

Η συμφωνία θα έρθει πιθανότατα εντός της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης στη Βουλή όχι όμως προς κύρωση αλλά προς συζήτηση. 

Για το Μαξίμου, επειδή «γλιτώνει» το ενδεχόμενο καταψήφισης από μερίδα βουλευτών της συγκυβέρνησης (σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Ν. Μαυραγάνης είπε ότι δεν πρέπει να την ψηφίσουν αν έρθει στη βουλή), αλλά απαντά και στις αιτιάσεις ότι εγείρεται πολιτικό και ηθικό ζήτημα ακολουθώντας πρακτικές της προηγούμενης Κυβέρνησης. 

Τη μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν θα αναγκαστεί σε μια ακόμη διπλωματική ήττα ψηφίζοντας μια επαχθή για την ίδια συμφωνία 

Και την αντιπολίτευση γιατί τη βγάζει από τη δύσκολη θέση να την υπερψηφίσει προσφέροντας θέλοντας και μη πολιτική στήριξη στην κυβέρνηση δίνοντας την εικόνα μιας ευρύτερης πολιτικής συναίνεσης στους χειρισμούς του Μαξίμου. 

Σήμερα ο Δ. Παπαδημούλης ζήτησε εκ νέου να έρθει στη βουλή η συμφωνία, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Ν. Μαυραγάνης ζήτησε να έρθει αλλά όχι προς κύρωση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης ότι θα έρθει οπωσδήποτε για συζήτηση, ενώ ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκης είπε ότι η συμφωνία δεν θα έρθει στη βουλή.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.