Advertisement 1

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑϊΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στο ρόλο του σταθερά ασυμβίβαστου και αξιολάτρευτα αντισυμβατικού πειρατή Τζακ Σπάροου, αποφασισμένος να μας ταξιδέψει σε άγνωστες θάλασσες που κρύβουν τρομερούς κινδύνους, αλλά και σε επίγειους παραδείσους που θα κάνουν τη φαντασία μας να οργιάζει.

Επικεφαλής ενός εντυπωσιακού διεθνούς καστ,
με αρκετά νέα πρόσωπα στις τάξεις του, όπως η Πένελοπε Κρουζ, ο Ίαν Μακ Σέιν, ο Στίβεν Γκράχαμ και ο Ρίτσαρντ Γκρίφιθς, αλλά και κάποια ιδιαίτερα οικεία. Παρών για 4η συνεχόμενη φορά, στο ρόλο του Τζόσαμι Γκιμπς, πιστού συντρόφου του κάπτεν Τζακ, ο Κέβιν Ρ. Μακ Νάλι και ο ασυναγώνιστος Τζέφρι Ρας, ο οποίος ως κάπτεν Μπαρμπόσα εξακολουθεί να… φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, ανατρέποντας διαρκώς τα σχέδια του αγαπημένου μας ήρωα.

Η ταινία που έσπασε το φράγμα του 1.000.000.000 εισπράξεις παγκοσμίως! Η 7η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών!

Στο δρόμο του Καπετάν Τζακ Σπάροου θα βρεθεί η αινιγματική Αντζέλικα και ο ίδιος χωρίς να μπορεί να διακρίνει τα συναισθήματα της, δε θα ξέρει αν πρόκειται για αγάπη, ή αν απλά εκείνη τον έχει πλησιάσει για να την πάει στο Σιντριβάνι της Νιότης, όπως και τόσοι άλλοι πριν. Όταν εκείνη τον αναγκάζει να επιβιβαστεί στο πλοίο «Η Εκδίκηση της Βασίλισσας Άννας» ο Τζακ θα βρεθεί σε μια ιδιαίτερη περιπέτεια, όπου δε θα γνωρίζει ποιον θα πρέπει να φοβάται περισσότερο: το Μαυροπούλι ή την Άντζελικα, με την οποία μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Τον ίδιο προορισμό έχουν και ο παλιός γνώριμος Κάπτεν Μπαρμπόσα αλλά και μια πάνοπλη ισπανική αρμάδα.

Στο επικίνδυνο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά τους δεν λείπουν και διάφορα απόκοσμα πλάσματα και φυσικά, ανεπανάληπτες μάχες που δε θα θέλετε να τελειώσουν...

Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν ΜακΣέιν

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ Σενάριο: Τέρι Ρόσιο, Τεντ Έλιοτ

Έτος παραγωγής: 2011
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ .:  01 02 03 04 05 06 07 08 09

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.