Advertisement 1

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Έλαμψε» το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού του Σουφλίου

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του πολιτιστικού τουρισμού στα Tourism Awards 2015 απέσπασε το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού του Γιώργου Τσιακίρη, ένα σημείο αναφοράς για το Σουφλί και όλο τον νομό μας. Μία ακόμη αναγνώριση, μία ακόμη διάκριση κι επιτέλους μία ευκαιρία για να ακουστεί το όνομα του Έβρου σε όλη την Ελλάδα για κάτι θετικό και
ευχάριστο, μετά από τις πλημμύρες και τις ζωονόσους των τελευταίων μηνών.

Οι βέλτιστες πρακτικές στον τουρισμό από κάθε γωνιά της Ελλάδας βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στα Tourism Awards αναδεικνύονται όλοι οι επιμέρους τομείς του ταξιδιού, της φιλοξενίας και της αναψυχής. Φέτος μάλιστα διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν.
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε ανεξάρτητη 16μελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς και επιφανείς προσωπικότητες, με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι κ.κ. Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.
Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.