Advertisement 1

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 71 72 73 74 75 -- 21/03/2015

Επ.:71 - Η Έλλη δεν αφήνει τον Φίλιππο να διαβάσει το χειρόγραφο του πατέρα της. Εκείνος την κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει από το σπίτι της. Στο debate τα πνεύματα έχουν οξυνθεί κι ενώ ο Θησέας δείχνει να ’χει τον έλεγχο, ο Κλέωνας πετάει μια βόμβα κι αποκαλύπτει ότι ο Θησέας έχει ένα παιδί που αρνείται να το φροντίσει. 

Ο Χρηστίδης καταφέρνει να προχωρήσει στην
έρευνά του σχετικά με το παρελθόν και το παρασκήνιο στη δίκη του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος τα χάνουν με την είδηση για το παιδί του Θησέα και του ζητούν εξηγήσεις. Ο Μάξιμος φλερτάρει με την Έλλη αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ η Βάλια τού προτείνει να την κυνηγήσει. Ο Ασίμ γυρνάει στην έπαυλη, καθώς φοβάται για τη ζωή της Νατάσσας. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για να εξασφαλίσει την προστασία του. Η Νατάσσα, μην αντέχοντας άλλο τη «χρυσή» της φυλακή, αποφασίζει να βγάλει τον Ανδρέου από τη μέση για να γλιτώσει. Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και μαθαίνει πληροφορίες για την έρευνα του Χρηστίδη. Η Έλλη βρίσκει τη Μυρτώ σε ένταση και της ζητάει να της μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, προσφέρεται να τη βοηθήσει. Ο Ανδρέου αποφασίζει να χτυπήσει για μια ακόμα φορά.
Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η Έλλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί. Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται. Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα ’ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει. Η Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει. Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του. Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι’ αυτό και την χωρίζει.
Η Μυρτώ δείχνει να επηρεάζεται από τη γνώμη του Χρήστου για τον ληστή και η Βάλια φοβάται μην αλλάξει την κατάθεσή της. Ο Σάκης, μετά από οδηγία του Ανδρέου, πλασάρει στη Νατάσα κοκαΐνη. Ο Ασίμ, από την άλλη, κουβεντιάζει με τον Χρήστο και του εκμυστηρεύεται τον φόβο του πως η ιστορία με τη Νατάσσα δεν θα’χει καλό τέλος. Η Έλλη εντοπίζει την κρυφή κάμερα του Μάξιμου και συνειδητοποιεί πως έπεσε στην παγίδα του. Ο Ασίμ προσπαθεί ν’ αποτρέψει τη Νατάσα απ’το να κάνει κακό στον Ανδρέου, μα εκείνη δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει έστω και χωρίς τη βοήθειά του. Η μέρα της δίκης του ληστή φτάνει και ο Χρηστίδης με την Ανθή συναντιούνται στα δικαστήρια. Η Ανθή τον αποφεύγει ξεκάθαρα, γεγονός που τον προβληματίζει. Η δίκη ξεκινάει και η Βάλια κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς ο δικαστής αποδεικνύεται θαυμαστής της και της δείχνει απ’την αρχή την εύνοιά του. Η Έλλη προσπαθεί με χίλιους τρόπους να πάρει το στικάκι με την εγγραφή της κάμερας από την τσάντα του Μάξιμου, μα δεν τα καταφέρνει. Πάνω στην απελπισία της, του προτείνει να πάνε για καφέ, με σκοπό να κερδίσει χρόνο μαζί του. Η Μυρτώ κοντράρεται με τον Χρήστο κατά τη διάρκεια της δίκης, αλλά παρόλη την ένταση της στιγμής, δίνει κάποια ελαφρυντικά στον ληστή, γεγονός που ενοχλεί τη Βάλια. Η Έλλη ξαναπετυχαίνει τον Θωμά να περιμένει έξω απ’το θέατρο και απομακρύνεται βιαστικά. Η Λία συμβιβάζεται με την επιστροφή του Λευτέρη στο σπίτι λόγω του ξυλοδαρμού, αλλά εκείνος, που δεν ανέχεται τον οίκτο τους, σηκώνεται και φεύγει από το νοσοκομείο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.
Ο Χρήστος ρίχνει τον ληστή στα μαλακά και η Βάλια φεύγει από το δικαστήριο ενοχλημένη. Ο Χρηστίδης βρίσκει αφορμή και ξαναπλησιάζει την Ανθή. Ο Θωμάς εμφανίζεται στο καμαρίνι της Βάλιας και την απειλεί με το αντίγραφο του χειρόγραφου, ζητώντας της λεφτά. Ο Κλέωνας αποκαλύπτει τα υπέρογκα ποσά πίσω από τη χρηματοδότηση της παράταξης του Θησέα, κάνοντας τον Χρήστο και τη Μυρτώ να τον κοιτάξουν με καχυποψία. Εκείνος αναγκάζεται να πει πως η Βάλια κρύβεται πίσω από τη χρηματοδότηση του κόμματος. Ο Μάριος ενημερώνει τον Ανδρέου πως ο Χρηστίδης έχει αρχίσει να υποψιάζεται τη Βάλια για τους φόνους. Ο Λευτέρης, χωρίς να το πει σε κανέναν, επιστρέφει στη Σύρο, αφήνοντας την οικογένειά του στην ανησυχία. Ο Χρηστίδης και η Ανθή βγαίνουν ραντεβού και η σχέση τους αποκαθίσταται. Ο Μάξιμος πηγαίνει την Έλλη για ποτό και για κακή της τύχη επιλέγει το στέκι που πηγαίνει με τον Φίλιππο. Την ώρα που καταφέρνει να του πάρει το στικάκι, βλέπει τον Φίλιππο να τους παρακολουθεί από μακριά. Ο Χρηστίδης φλερτάρει ανοιχτά με την Ανθή την ίδια ώρα που ο Πρίγκιπας και η Βάλια συζητάνε για το πως θα σταματήσουν αυτή τη σχέση προτού γίνει επικίνδυνη. Ο Φίλιππος βλέπει τον Μάξιμο και την Έλλη στο μπαρ και φεύγει εκνευρισμένος, ενώ η Έλλη τον ακολουθεί τρέχοντας. Προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν στέκεται να την ακούσει. Η Βάλια, που ανησυχεί για τη ζωή της Ανθής, βάζει τον Ανδρέου να της ορκιστεί πως δεν θα την πειράξει, αλλά εκείνος δεν υπόσχεται τίποτα.
Ο Θησέας επισκέπτεται τη Λία στη σχολή χορού και της ζητάει να χορέψει για κείνον. Ο Χρήστος ανησυχεί για τον Λευτέρη, πιέζει την Ερμιόνη για απαντήσεις κι εκείνη του εξομολογείται πως  ένας μαφιόζος βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό τον πατέρα του. Ο Θησέας πολιορκεί στενά τη Λία κι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει πως δεν έχει πάει ξανά με άντρα, γεγονός που τον ιντριγκάρει πολύ. Η Μυρτώ μαλώνει άσχημα με τη Βάλια για τη χρηματοδότηση της παράταξης. Ο Λευτέρης πάει από το ταβερνάκι της Μαρίας με σκοπό να μεθύσει, αλλά εκείνη τον διώχνει και τον προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά απ’την Αφροδίτη. Ο Ασίμ προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στη Νατάσα για την απόπειρα εναντίον του Ανδρέου αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ανθή ξεκαθαρίζει στη Βάλια πως θα συνεχίσει να βγαίνει με τον Χρηστίδη, παρά τις αντιρρήσεις της. Η Έλλη συναντιέται με τον Φίλιππο και του εξηγεί για το σκηνικό στο μπαρ, όμως εκείνος δεν δείχνει πρόθυμος να δείξει κατανόηση κι έτσι δεν τα ξαναβρίσκουν. Η μέρα των εκλογών φτάνει και η αγωνία στα γραφεία της παράταξης μεγαλώνει. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Ερμιόνη ότι είναι στη Σύρο κι εκείνη πειραγμένη που δεν την ειδοποίησε εξαρχής και δεν συμμερίστηκε την ανησυχία της, του το κλείνει απότομα. Ο Θωμάς ανταλλάσει το αντίγραφο του χειρόγραφου με χρήματα, την ώρα που η Έλλη μπαίνει στο θέατρο.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.