Advertisement 1

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 517 - 518 - 519 - 520 - 521 - 522 - 523 -- 01/04/2015

ΕΠ.517 -- Ο Νότης, μετά την αφόρητη πίεση που του ασκεί η Λήδα να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να την αποπροσανατολίσει για ακόμα μία φορά. 

Η Μαρία, από την άλλη, έχει
αρχίσει να υποψιάζεται πως η Λήδα είναι ερωτευμένη με τον Νότη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Μάνια χάνει το παιδί που εγκυμονεί, αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στον Σταύρο. Στο μεταξύ, η Χριστίνα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργου για να του ζητήσει συγγνώμη, χωρίς να έχει υπολογίσει την επιστροφή της Νιόβης, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγάλη αποκάλυψη.
Η Μαρέλα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας της…
Η παραμονή της Νιόβης στο μπαράκι, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο, αναπτερώνει το ηθικό του Λευτέρη. 
Ο Νότης αρχίζει να εγκλωβίζεται για τα καλά και κάνει το μοιραίο λάθος να πει ψέματα στη Λήδα, χωρίς να υποψιάζεται ότι εκείνη τον παρακολουθεί τη στιγμή που εξομολογείται τον αληθινό έρωτά του στη Μαρία. 
Η Μαρέλα, ενθουσιασμένη μπροστά στην προοπτική μιας νέας ζωής με τον Γεράσιμο, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στη Γερμανία. 
Η Άννα ανακοινώνει στον Σταύρο και την Ελίνα ότι δέχεται τη θέση της διευθύντριας του κολλεγίου…
Ο Νότης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία και της χαρίζει την απόλυτη ευτυχία. Ο Σταύρος έχει βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Ελίνας, και απολαμβάνει τη σχέση του με το πάθος και τον ενθουσιασμό που τόσο του είχε λείψει. 
Η Λήδα, έχοντας πια βεβαιωθεί πως ο Νότης την κοροϊδεύει, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και τον επισκέπτεται στο ίδρυμα, δήθεν για να τον αποχαιρετήσει πριν από την οριστική μετακόμισή της στη Νέα Υόρκη. Όμως, ένα μήνυμα που θα φτάσει στη Μαρία από το κινητό του Νότη, ανατρέπει τις ζωές όλων…
Ο Σταύρος τρέχει στο παρκάκι για να προλάβει τα χειρότερα και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Λήδα που απειλεί να σκοτώσει τη Μαρία. Αφού καταφέρνει να την αφοπλίσει, την αφήνει αναίσθητη, μην ξέροντας αν την έχει σκοτώσει ή όχι. 
Ο Νότης καλείται τώρα να δώσει εξηγήσεις για την παρανοϊκή αυτή κίνηση της Λήδας και, αφού προλάβει να δώσει εκείνος το τελειωτικό χτύπημα και να κλείσει το στόμα της «κολλητής» του μια για πάντα, καταφέρνει να ρίξει για άλλη μία φορά στάχτη στα μάτια του Σταύρου και της Μαρίας. Στο μεταξύ, η απώλεια του μωρού έχει ταράξει το μυαλό της Μάνιας, που νοικιάζει καινούργιο σπίτι για να στεγάσει τη νέα της ζωή…
Η κοντινή απόσταση του τόπου του εγκλήματος με το σπίτι του Σταύρου, η μαρτυρία ενός γείτονα για την τετ α τετ συνάντηση μαζί του έξω από το πάρκο και μία κάρτα του ADC δίπλα στο νεκρό σώμα της Λήδας, φέρνουν την Ηρώ στη δυσάρεστη θέση να θεωρήσει τον Σταύρο ως τον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία. 
Στο μεταξύ, η Άννα ενημερώνεται για τα δυσάρεστα γεγονότα από τον ίδιο τον Σταύρο που θέλοντας να κερδίσει χρόνο αποφασίζει να δραπετεύσει από το σπίτι του την ώρα που η Ηρώ καταφθάνει με το περιπολικό…
Η εξαφάνιση του όπλου από τον τόπο του εγκλήματος περιπλέκει το θέμα της δολοφονίας της Λήδας, καθώς δεν απαλλάσσει τον Σταύρο με το ελαφρυντικό της αυτοάμυνας. 
Στο  μεταξύ, ο Σταύρος κρύβεται στο σπίτι της Άννας, που μαζί με την Ελίνα τον πιέζουν να παραδοθεί στην αστυνομία. 
Η κατάθεση του Νότη στην Ηρώ τον καθιστά για άλλη μία φορά υπεράνω πάσης υποψίας, καθώς έχει στήσει το άλλοθί του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Μάνιας να πείσει τη Μαρία ότι υπαίτιος για τον φόνο της Λήδας είναι ο Νότης, πέφτει στο κενό και οξύνει την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική της κατάσταση.
Η Άννα επισκέπτεται την ασφάλεια για να ζητήσει από την Ηρώ να μη δώσει τα στοιχεία του Σταύρου στη δημοσιότητα. Κατά την επιστροφή στο σπίτι της, δύο αστυνομικοί τής ζητούν να κάνουν έρευνα στον χώρο. 
Ο έρωτας της Ελίνας για τον Σταύρο δυναμώνει ακόμα περισσότερο, παρά τις αντιρρήσεις του Σταύρου, που την παρακαλεί να φύγει από κοντά του για να μην μπει κι αυτή στο στόχαστρο της αστυνομίας. 
Ο Νότης αναλαμβάνει πιο δυναμικό ρόλο στη ζωή της Μαρίας, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρύψει την ενοχή του καθώς τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.