Εκτέλεση συνταγής
Βουτυρώνουμε καλά ένα παραλληλόγραμμο ταψάκι ή pyrex.
Βάζουμε σ’ ένα μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τη φέτα που προηγουμένως την έχουμε λιώσει με ένα πιρούνι, το Philadelphia,
λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά *.
Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο ταψί και απλώνουμε από πάνω το μείγμα των τυριών.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο το βουτυρώνουμε και κλείνουμε καλά τις άκρες διπλώνοντας τες.* * Ψήνουμε για 50’-60’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο.