Advertisement 1

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ.321 -- 20/03/2015

Η Αγγελική δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει πίσω και πάλι την κόρη της.. Τώρα όλοι, προσπαθούν να ψαρέψουν τη Στεφανία, γιατί ο Σήφης έβαλε τον Ορέστη να την επιστρέψει στα Χανιά, που βρίσκεται ο Σήφης.. και τι συνέβη όσο βρίσκονταν στην Αθήνα.. 

Η Μελίνα προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να
προχωρήσουν το θέμα της παρένθετης μητέρας, κρυφά από τον Νεκτάριο.. Η Δάφνη αρνείται να πιστέψει ότι ο Μάρκος τυχαία συνάντησε τη δασκάλα στο δρόμο και εξοργίζεται ακόμα περισσότερο όταν της λέει πως η Ελένη, είχε το θράσος να την κατηγορήσει. Γι’ αυτό και η Δάφνη πάει και της κάνει μήνυση.
Ο Ματθαίος παραδέχεται στην Όλγα την αγάπη του για την Αναστασία.. αλλά και ο Μανωλιός επιβεβαιώνει στον Ματθαίο την μεγάλη αγάπη της Αναστασίας για εκείνον. 
Η Δάφνη απολογείται στην Λουκία και στην Πανίτσα, για την συμπεριφορά της, αφού μετά την απιστία του Μάρκου έχει καταντήσει να τις υποψιάζεται όλες και να τις αμφισβητεί.. Ο Χρήστος για πρώτη φορά αντιμετωπίζει τον Διαμαντή και του ζητά μια συνάντηση μαζί με την αδερφή του, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.. 
Ο Διαμαντής ζητά από τον Πάτροκλο να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ την Αναστασία και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ούτως ώστε να κάνουν πέρα τον Παύλο.. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στον Πάτροκλο την πρόθεση του να χωρίσει με την Δήμητρα και πιάνονται στα χέρια…

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.