Advertisement 1

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ηρωίδες – Επ.07 08 09 10 11 --01/04/2015

ΕΠ.07 - Η Μιμή και η Έλλη ξεκινούν στις καινούργιες τους δουλειές και τα βρίσκουν και οι δύο πολύ σκούρα. 

Η Λούκι έχει τρομάξει που ο Νικόλας έχει μπει τόσο μέσα στη ζωή της και τον διώχνει απ‘ το σπίτι συνειδητοποιώντας όμως ότι πρέπει να λύσει το θέμα με τον πατέρα της για να μπορέσει να προχωρήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της Αγνής και
ζητάει βοήθεια για να βρει τον μπαμπά της. Η Μιμή, εντελώς απογοητευμένη πια από τον Αυτόν, κάνει σεξ με τον Μάρκο. Η Έλλη συνειδητοποιεί ότι παρά τα προβλήματά της δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τον Τάσο και αποφασίζει να δράσει..
Η Λούκι βρίσκει τον μπαμπά της στο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρει αν θα προλάβει να τον δει και από κοντά μιας και είναι πολύ άρρωστος. Αρχίζει να ψάχνει λεφτά. Η Μιμή τα έχει φτιάξει με τον Μάρκο αλλά ο Αυτός επανεμφανίζεται ενώ, στο μεταξύ, η μάνα της τής έχει κηρύξει κανονικό πόλεμο. Ο Χάρης επιστρέφει στον Αντώνη και η Έλλη αποφασίζει να μιλήσει στον Τάσο ενώ η κατάσταση του Κωνσταντίνου χειροτερεύει.
Η Έλλη δυσκολεύεται να βρει σπίτι και η Μιμή τής προτείνει να πάρει το σπίτι του Μάρκου χωρίς να τον ρωτήσει. Μιμή και Μάρκος αρχίζουν να συζούν. Η Έλλη συναντά ξανά τον Τάσο και την επομένη προτείνει στον Κωνσταντίνο να συνεργαστούν. Η Λούκι δεν καταφέρνει να βρει λεφτά και ο μπαμπάς της πεθαίνει.
Στην κηδεία του πατέρα της Λούκι, η Λούκι καταλαβαίνει ότι δεν είναι το μόνο «παρατημένο» παιδί, μιας και υπάρχει ολόκληρη ουρά από γυναίκες με εξώγαμα. Η Έλλη με τον Κωνσταντίνο και η Μαρίτα με τον Τάσο βρίσκονται τυχαία σε ένα πάρτι. Η Μιμή απαιτεί από την Αγνή να την προσλάβει κανονικά, αντί να της δίνει λεφτά ως μαμά της και αναλαμβάνει την πρώτη της υπόθεση. Ο Μάρκος πιάνει δουλειά ως ντελιβεράς βιβλίων. Η Μιμή και η Έλλη τσακώνονται. Η Λούκι κληρονομεί μια γκαρσονιέρα απέναντι απ’ το σπίτι τους.
Δειτε το εδω το βιντεο Επεισόδιο 11
Η Μιμή παραιτείται απ’ τη δουλειά, παθαίνει κρίση πανικού και αρχίζει να παίρνει αντικαταθλιπτικά τα οποία όμως κρατάει μυστικά απ’ τον Μάρκο. Η Αγνή λέει στη Λούκι την αλήθεια για τον πατέρα της. Η Έλλη, που έχει αποφασίσει να κόψει με τον Τάσο, αρχίζει να στήνει την επιχείρηση με τον Κωνσταντίνο. Η Μιμή τσακώνεται με τον Μάρκο κι αυτός εξαφανίζεται. Ο Νικόλας προτείνει στη Λούκι να συζήσουν και εκείνη το παίρνει στην πλάκα. Η Έλλη τα ξαναβρίσκει με τη Μιμή και τη φροντίζει ενώ παράλληλα έχει παραμελήσει τελείως την Κλο.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.