Advertisement 1

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Όλα τα βλέματα στην Τούμπα... ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE....

Η 23η αγωνιστική άνοιξε με τη νίκη του ΠΑΣ μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, ο Εργοτέλης νίκησε τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο 3-2 ενώ Βέροια και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς που το μόνο που θέλει η ομάδα της Πλατείας είναι η νίκη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα σωτηρίας. Οι «κυανέρυθροι»
είναι στους 20 βαθμούς και πάση θυσία πρέπει να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην Κέρκυρα που είναι λίγο πιο χαλαρή με 26. O Mαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στη διάθεσή του και τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Στις 17:15, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην έδρα του την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» έχουν στην αποστολή τους Πράνιτς και Μαυρία αλλά ο Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει σε Μέντες. Ο Μάκης Χάβος από την πλευρά του, δεν υπολογίζει μόνο στους Μορένο και Ράφαελ.

Στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Πανθρακικό σε ένα ματς σωτηρίας. Οι Κρητικοί με 22 βαθμούς «καίγονται» για βαθμούς, όπως κι η ομάδα της Κομοτηνής που είναι στους 24. Ο Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ο Ρόκα έχει στη διάθεσή του τον Κάσες και τους τιμωρημένους Τζανή - Μεχία που επιστρέφουν στα πλάνα του προπονητή τους. 

Το σημερινό πρόγραμμα κορυφώνεται με το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να ροκανίσει τη διαφορά από την κορυφή, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν το +11 ώστε να «καθαρίσουν» την υπόθεση «τίτλος» και να αφιερώσουν τη νίκη στα 21 θύματα της Θύρας 7, που σαν σήμερα άφησαν τη ζωή τους στη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού. 

To πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

8/2/2015

Πανιώνιος - Κέρκυρα (15:00)
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (17:15)
Πλατανιάς - Πανθρακικός (17:15)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:30)

9/22015

Καλλονή - Skoda Ξάνθη

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.