Advertisement 1

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Gonul.Yarasi - ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ - 23/06/2015


H Nazım, μια δασκάλα, που επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη μετά από την απόσπαση της απ  τα ανατολικά. Αναλαμβάνει προσωρινά μια εργασία ως οδηγός ταξί με τη βοήθεια ενός φίλου της του Atakan. Ένα βράδυ παραλαμβάνει τη Dunya, μια τραγουδίστρια από ένα κλαμπ, και αφού γίνει αυτόπτης μάρτυς ενός καβγα έτσι δημιουργείται μια φιλία, που θα καταστεί να γίνει ο οδηγός της. Ενώ Nazım περιμένει για να τελειώσει η Dunya  την
δουλεία της δέχεται επίθεση από έναν άνδρα. Έτσι η Dunya τραυματίζεται , και η Nazım. έσπευσε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Η Dunya αποκαλύπτει στην Nazım πως έχει το πρώην σύζυγος της Χαλίλ, ο οποίος θέλει να της πάρει την κόρη τους Μελέκ.Ετσι η Nazım παίρνει την Dunya και Μελέκ στο σπίτι της , αλλά Χαλίλ συνεχίζει να τους καταδιώκει . 

Ο Χαλίλ αποκαλύπτει στη Ναζίμ ότι αγαπά ακόμα Dunya, και θέλει να την ξαναπαντρευτεί ετσι ώστε να ξεκινήσουν ξάνα μια νέα ζωή. Δίνοντας το λόγο του, η Dunya και η Μελέκ φύγουν μαζί του. Meanwhile, Nazım faces up to his failed obligations to his own children Mehmet and Piraye.

Μια μέρα, η Nazım παίρνει μια τηλεφωνική κλήση από την Dunya ζητώντας να την προστατέψει πάλι από τον Halil ο ποιος εχει γυρισει πίσω στους παλαιούς τρόπους του. 

Η Nazım ταξιδεύει στο Otobüs για να αντιμετώπιση τον Halil ετσι ώστε να αφισει την Dunya ελευθερη.Ο Halil μεσα στην τρελα του απειλεί την ζωη της Dunya ζητώντας για να την αφισει να τραγουδήσει ένα τραγούδι για αυτόν για τελευταία φορά, πριν θα θα την αφήσει να φυγει . 

Ο Χαλίλ ότι όταν ακούει Dunya τραγούδαει με πάθος γεια αυτόν πιστεύει ότι τον αγαπήσει ακόμα αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι δεν απευθύνεται σε αυτόν, αλλά στην Nazım. Ο Χαλίλ εξοργισμένος με την Dunya. στρέφει το όπλο στον εαυτό του, μετά την αποχώρηση της Μελέκ και της μικρης Nazım του.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB



Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.