Advertisement 1

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού της Eurovision

Μέσα από την εκπομπή Μένουμε Ελλάδα της ΝΕΡΙΤ παρουσιάστηκαν τα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού της Eurovision, που διοργανώνεται σε  συνεργασία με το MAD.

Οι C Real διάλεξαν το Crash And Burn για τον Ελληνικό Τελικό, το οποίο είναι μια δημιουργία
του Tάκη Δαμάσχη.
Η Shaya θα τραγουδήσει το Sunshine στον Ελληνικό Τελικό, μία δημιουργία των Shaya Hansen, Thomas Reil, Jeppe Reil και Μάριου Ψιμόπουλου.
Το τραγούδι που διάλεξε η Θωμαή Απέργη και οι Legend για τον Ελληνικό Τελικό, ονομάζεται Jazz & Συρτάκι και είναι μία σύνθεση του Χρήστου Παπαδόπουλου, σε στίχους του Γιάννη Σίννη.
Στον Ελληνικό Τελικό θα είναι και ο πρωτοεμφανιζόμενος Barrice με το τραγούδι Έλα, μία δημιουργία των Niclas Olausson & The Beatbox, Victoria Chalkiti.
Τέλος, η νικήτρια του The Voice, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, διάλεξε το One Last Breath για τον Ελληνικό Τελικό σε σύνθεση του Ευθύβουλου Θεοχάρους και της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και της Εβελίνας Τζιώρα.

Ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο «Έναστρον», με παρουσιάστριες τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέτα Παπαδημητρίου, και θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ και τη ΝΕΡΙΤ HD στις 21:00.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.