Advertisement 1

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Οι C:REAL ετοιμάζονται για Eurovision και τους θυμόμαστε με ένα HitMix


Οι C:REAL είναι υποψήφιοι για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τους θυμόμαστε με ένα  HitMix.


To αγαπημένο συγκρότημα, με τις δεκάδες επιτυχίες, συμμετέχει φέτος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της
Eurovision.

Η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, μέσω του Ελληνικού Τελικού που διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και το Mad TV.

Στον Ελληνικό Τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, θα διαγωνιστούν οι C:REAL μαζί με τους Θωμαή Απέργη, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Barrice και Shaya.

Οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV – τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ – προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

Οι C:REAL κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι “Visions Of You”(feat. Sarah Jane Morris) το 1997 και από τότε έχουν στο ενεργητικό τους 6 albums και πολλές διαχρονικές επιτυχίες όπως τα “Θα Περιμένω”, “Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ”, “Επικίνδυνα Σε Θέλω”, “Κάθε Μου Σκέψη”, “Stop Killing Time”, “With Or Without You”, “Αν Είσαι Εσύ”, “Sleepless Nights”(feat. Oceana) και πολλά άλλα, αποτελούν δε μια σταθερή αξία στην ελληνική pop & rock σκηνή.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια το συγκρότημα έχει συγκεντρώσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και …στη Μαλαισία, τη Ταϋλάνδη και πολύ πρόσφατα στο Λίβανο. Τα singles των C:Real έχουν κυκλοφορήσει σε πάνω από 30 χώρες!

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.