Advertisement 1

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Champions League: Μονομαχία γιγάντων στο Παρίσι

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει απόψε, περίπου δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, με το αποψινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις: Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπάγερν Μονάχου.

Στη μάχη των... Κροίσων η Παρί θα υποδεχθεί
στο «Παρκ ντε Πρενς» τους «μπλε», σε ένα ζευγάρι που είχε συναντηθεί και πέρυσι αλλά μία φάση αργότερα, δηλαδή στα προημιτελικά, με την πρόκριση να πηγαίνει στους Άγγλους, οι οποίοι ανέτρεψαν το 1-3 του πρώτου αγώνα επικρατώντας με 2-0.
Η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν διέρχεται και την κορυφαία στιγμή της στην περίοδο σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ ο Λοράν Μπλαν έχει αμφίβολους τους Μαρκίνιος, Καμπάιγ, Μαουιντί, Παστόρε και Μόουρα, την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο εκτός του Όμπι Μίκελ δεν έχει άλλες σκοτούρες.

Στο άλλο ζεύγος της βραδιάς υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να μεγαλώνει η πολύμηνη αγωνιστική απραξία της Σαχτάρ (έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από τις 5 Δεκεμβρίου), που επιπροσθέτως δεν θα αγωνιστεί στη φυσική έδρα της, στο Ντονέτσκ, αλλά στο Λβιβ.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν θα έχει διαθέσιμους τους Στεπανένκο και Μπερνάρ, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα και Μαρτίνεθ. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.