Advertisement 1

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κατέθεσε αγωγή κατά του Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση... Η Κ.Καϊλή

ΠΗΓΗ
Τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις - Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Νομικά κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, κινείται η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καΐλή, που κατέθεσε αγωγή
εναντίον του υπουργού Αμυνας για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Η αιτία της αγωγής της κυρίας Καϊλή είναι τα όσα υποστήριξε ο κ. Καμμένος, με αφορμή δημοσίευση στο προσωπικό blog του Χάρυ Κλυνν, σχετικά με την ψηφοφορία για επιστροφή των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter επιτέθηκε στους Ελληνες ευρωβουλευτές που φέρονται να ψήφισαν αρνητικά. Οι ευρωβουλευτές διέψευσαν τα λεγόμενα του κ. Καμμένου, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε στις κατηγορίες του. 

«Το εμπόριο του πατριωτισμού και οι συκοφαντίες εναντίον Ελλήνων ευρωβουλευτών δεν μπορούν να αφεθούν αναπάντητα σε μια εποχή που χρειάζεται εθνική συνεννόηση, ενότητα, αλήθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ψυχραιμία...», έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ευρωβουλευτής. 

«Λυπάμαι πολύ που παρά την διάψευση μας, ευρωβουλευτών Σύριζα/Νδ/Πασοκ/Ποτάμι, πως σε δήθεν ψηφοφορία για τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας ψηφίσαμε αρνητικά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρνείται να ανακαλέσει», πρόσθεσε.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζω πάλι, πως τέτοια ψηφοφορία δεν έλαβε χώρα, καθώς η πρόταση Μαριά Οκτ. 14, έγινε σε επίπεδο συντονιστών των πολιτικών ομάδων και αναβλήθηκε, αφού η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει καν αρμοδιότητα επί του περιεχομένου!», τόνισε ακόμη, καταλήγοντας πως «συνεχίζουμε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, την προσπάθεια, που με δική μας πρωτοβουλία το 2011 αναδείξαμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. ´Ενα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται σε παιχνίδια παραπληροφόρησης, που οφείλονται είτε σε άγνοια είτε σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας για εσωτερική κατανάλωση», κατέληξε. 

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.