Advertisement 1

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η στιγμή που συγκινήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Εμφανώς συγκινημένος από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ολοκλήρωσε τις προγραμματικές του δηλώσεις, καλώντας σε ψήφο εμπιστοσύνης ενώ καταχειροκροτήθηκε ....

Έντονα συγκινημένος ολοκλήρωσε τις προγραμματικές του δηλώσεις ο Αλέξης Τσίπρας. Η φωνή του "έσπασε" στο τέλος της ομιλίας του και κάλεσε τους βουλευτές να
παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης. Όρθιοι τον χειροκρότησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Η νέα κυβέρνηση θα υπηρετήσει το Σύνταγμα μέχρι τέλους δικαιώνοντας τις αξίες τους αγώνες τις θυσίες του Ελληνικού λαού", είπε.

Μάλιστα,  ευχαρίστησε προσωπικά τον Πάνο Καμμένο για την αποφασιστικότητα που έδειξε, όπως είπε στο σχηματισμό της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, δήλωσε ότι η ομιλία του ήταν ειλικρινής και με σαφήνεια. "Αλλάζουν όλα", είπε, και τόνισε ότι αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Επίσης, ο κ. Τσίπρας κάλεσε κάθε πολιτική δύναμη και κάθε βουλευτή ξεχωριστά και πέρα από την κυβερνητική πλειοψηφία να στηρίξουν το έργο της κυβέρνησης.
"Ακόμα και αυτούς που θα καταψηφίσουν. Σας καλώ να στηρίξετε την εθνική διαπραγματευτική προσπάθεια την της πατρίδας μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.
Το video εδω...

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.